Middag

Godmorgon, min pojkvän lämnade mig precis för att han skulle vara barnvakt åt sin kusin martin så nu ska jag försöka få eline att svara, vill leka med henne! 
Ja som jag skrev igår hade jag middag hemma hos mig .. Bella kom ju först för vi skulle ut och gå men det blev inget av vi gick och köpte glass istället, haha! Så kul när bella kom hem till mig " oj hej tjockig, vad tjock du har blivit" det är faktiskt roligt att höra, hihi! Det var Eline, pontus, lucas och bella som var hemma hos mig och åt lite middag sen tog vi och kollade på the ring, haha fast ingen var speciellt intresserad av filmen vi pratade mest,  efter filmen spelade vi lite kort.. sen vart klockan så mycket så lille jennie ville sova, haha! 
Kommer upp några roliga inlägg senare nu ska jag göra mig klar.. kram
 
 

BLOGGA OM ?

Hejhej, felt like it was time to write something :) ska jag vara helt seriös är jag faktiskt jätte dålig på det här med att blogga, vet aldrig riktigt vad jag ska skriva! speciellt inte på just den här bloggen! har någon söt själ några tips till lilla mig om vad just du skulle vilja läsa om på min blogg?! :) 
Kan ju börja med att skriva om vad jag gjort idag, Jag vaknade kvart i 7 .. vaknar alltid så himla tidigt. ja sen gjorde jag väll inget speciellt fram tills halv 10 då vi åkte till faluns nya "köpcentrum" med mammi, lucas och moster.
Just nu väntar jag på att bella ska komma hit och ta en liten promenix med mig, sen ikväll ska vi äta middag hemma hos mig och kika film! 
 
Later kram 

Vad tycker ni?

Ett par byxor jag köpt från nelly som kommer kanske på tisdag, vad tycker ni? inte precis min stil men det är så himla jobbigt med åt sittande kläder så får väll lov att prova på något nytt. :) 
 

Söndag

Hej, Vaknade 7 imorse då jag kände att jag verkligen behövde ta mig ut.. så vid 10 gick jag, lucas, madde och jossis och matade fåglar och fikade lite vid främby udde det var väldigt mysigt faktiskt! Har precis kommit ut ur duschen och vet inte alls vad som ska hända här näst. kram


Frågor och svar

Fråga: Hur tog era föräldrar detta och hur ska barnet bo sen? Kram
 
svar: Min mamma blev helt galen då min lilla syster berättade för henne, hontyckte det väll var uppenbart att jag skulle göra abort men när jag berättade för henne att jag bestämt mig för att behålla sa hon att det är mitt val och inte hennes men hon gillade inte tanken.. Det tog några dagar innan hon lugnade sig men nu är hon glad och tycker det här ska bli roligt! Jag förstår henne, hur hon tänker och hur hon känner! 
Lucas mamma hon sa bara att det var vårt val och så fråga hon oss hur vi tänker att det ska bli i framtiden osv, så hon tog det lugnt från början och det är jag glad över! 
Barnet ska bo med mig och Lucas hemma hos min mammi :) 
 
 
Fråga: Hej Jennie! Jag hoppas allt är bra dig och även magen(; 
Jag undrar (enbart av ren nyfikenhet, begär absolut inget svar om det skulle vara för personligt). Men jag indrar hur kommer det sig att ni behöll fostret och vilken vecka var du i när du fick reda på att du var gravid? Även hur har ni tänkt i framtiden? Hur ska du göra med skolgången och hur ska ni klara er ekonomiskt m.m?
 
Svar: Hej allt är jätte med med mig! Jag sa till Lucas innan jag skulle åka och kolla mig att "är jag gravid, gör jag abort" Sen när det visade possitivt blev det annorlunda, jag har hittat en kille som älskar mig för den jag är och som jag vet inte skulle lämna sitt barn.. det är honom jag vill ha mitt barn med,honom jag älskar och vill leva med! Så jag och Lucas bestämde oss för att behålla Barnet för att vi vet  att vi klarar det tillsammans, vi klarar allt tillsammans. Jag var i vecka 7 när jag fick veta att jag var gravid, 
Jag kan svara på dom frågorna senare nu för tillfället är det ända vi vet att vi kommer kunna försörja barnet och att jag ska nog börja gymnasiet ett år efter dom i min ålder :) kram 
 

Lördag

Hej, Är det bra med er? 
Med mig är jätte bra i alla fall! idag har jag hunnit med att jobba från 08.45 till 12.30 och sedan åt jag lunch med min fina pojkvän på stan, vi har vart tillsammans 7 månader idag så vi ska fira med lite film mys och göra vit chokladmoss ikväll!  
köpte mig ett nytt helt vanligt vitt linne från Gina tricot idag också. Skönt med något nytt basplagg.                        
 
 
 
 

Godnatt

Nu är jag klar för att sova efter en kall kväll på en kyrkogård med en massa skrikande små flickor och pojkar!
Vill säga godnatt till alla er där ute.. Imorgon blir det upp tidigt till jobbet.. känns så där jätte bra...
Tänkte ta mig en stund och svara på lite frågor imorgon :)
Kram


v 14

Mamma

Dina kläder har säkert börjat strama och du kanske får köpa lite nya. Och det trots att din livmoder inte är större än en grapefrukt.
Mängden fostervatten som barnet flyter runt i ökar nu dramatiskt och det får din mage att växa.
Har du en mörk rand nedför magen? Den kallas linea nigra och en del kvinnor får den ungefär vid den här tiden. I de flesta fall bleknar den och försvinner efter att barnet har fötts.
Ditt hår håller på att återhämta sig efter den slitsamma första delen av graviditeten och är nu blankare och fylligare än någonsin.
Om du fortfarande är trött ska du se till att få i dig tillräckligt med järn. Prata med din barnmorska som kan ta ett järnvärde på dig.
Och tänk på att en graviditet är en fullkomligt legitim ursäkt för att tacka nej till sådant du inte orkar. Det är fantastiskt. Och ganska praktiskt.

Din mage

Barnets muskler växer, de blir starkare, och det betyder att det kan hålla upp och vrida på huvudet och att dess rörelser blir mer märkbara. Händerna kan gripa och fötterna kan sparka kortvarigt. Barnets ben är nu längre än armarna.
det lilla ansiktet blir mer och mer likt en människas och de individuella dragen, likheter med dig eller din partner, blir hela tiden mer tydliga. Barnet kan till och med ha en smula hår på huvudet.
Nu är det dags för myelinproduktionen att komma igång. Myelin är det ämne som fungerar som isolering (myelinskida) runt nerverna, som skickar kommunikation genom hjärnan. Den här produktionen fortsätter under de första åren av barnets liv.


SNÖ

Har vart hemma ett tag från skolan nu och ska börja fixa ihop lite inför ikväll då jag, lucas + mina två vänner ska vara "spöken" på ett barn halloween kalas.. det kommer bli kallt, men hoppas på att det blir roligt! 
Senare ikväll tror jag vi skulle dra oss upp mot gården och vara där ett tag.. 
 
Hör av mig sen då det kommer lite bilder osv! 
visst var det kallt idag? 
kram 
 

Gästbloggar <3

Hejsan alla Jennie läsare, igårkväll när jag såg att min bästavän äntligen fått upp bloggen på internet blev jag helt ifrån mig och ville givetvis berätta hur jag känner och vad som försegår just nu!

Som många vet är Jennie Arcari min bästavän sedan barnsben. Tanken att den 1dag yngre lilla bruden med ljustbrunt hår och en blick fylld av bus och djävulskap skulle gå och bli ung mamma fanns inte på denna planet.
Vi har hafft många heta diskussionen om just abort då det för mig är helt självklart att jag som 15åring inte skulle vilja bli mamma och att en viss mognad inte finns där (min åsikt) tur nog har vi inte alltid vart helt ense, och när vi anade att jennie var gravid sprang vi på en gång till BabyProffsen. Klart som tusan jag fylldes av värme och glädje men också tvivel och en tanke att hon var helt dum i huvudet som inte lyssnade på mig!
Jag har gjort allt för att Jennie skulle tänka över detta beslut. Jag har både vart arg, besviken och jäkligt fundersam över hur detta skulle fungera egentligen. 
Men Jennie har verkligen lyckats imponera, till och med på den unga mamma "hataren" (starkt ord...)
Att ta tag i sitt liv och verkligen älska det här och vara 100% säker på att det är rätt för henne! det är bra, så himla glad att man inte alltid gör som alla andra säger.
 
Jag vet att detta kommer bli det bästa som hänt de två, de har kämpat både i mot- och medgångar och alltid funnits där för varandra.
 
Jag har aldrig vart mer glad för min vän och hennes pojkvän!

Jag önskar er all lycka Jennie Arcari & Lucas Nordström.

Jag kan nu mera stolt säga att om ca 6månader bli jag gudmor åt min bästaväns barn!

// Eline Schön♥

Godmorgon

Godmorgon fredag! Sista dagen i skolan idag och sen har vi höstlov och det är ju super skönt. 4- ute och vi ska stå och vänta på en buss till skolan det känns dock inte lika roligt! 
Det kommer upp en inlägg senare som då min vän Eline har skrivit och jag hoppas att ni gillar det.
Hela dagen igår och idag vakna jag med ont i mitt bäcken, det gör så himla ont att gå upp för trapporna i skolan (vi har ju ungifär 100 trappor att gå upp för på västra skolan) haha. jag hoppas med all min kraft att det går över under dagen. 
Nu ska jag göra mig klar för dagen och sedan åka till skolan, ha en jätte bra dag alla! 
 
kram 
 
 

Mycket händer på 7 veckor!


Tack älskade pojkvän!


v 11.. 2 veckor sedan!

 
 
Magen var uppblåst som bara den där.. Nu börjar synas när jag har tajta kläder eller är utan och har blivit ungifär 8 cm större runt buken... och mina byxor går inte att få igen utan att det ska trycka och göra ont! Tar en bild imorgon när jag går in i v 14 måste ladda kameran! 
kram 

 

Jennie Arcari

Hejhej, Mitt namn är Jennie och jag bor med min mammi och mina 4 syskon + min älskade pojkvän lucas i staden falun som ligger i fina dalarna.

Jag är 15år jag går på västra skolan i 9an! 2013 tänkte jag söka till plusgymnasiet i stockholm inriktning musik,
tänkt på det länge och tyckte det skulle bli skit kul om jag kom in. Men i början på maj 2013 ska bli mamma till min lilla böna jag har i magen så mina planer för stockholm finns inte kvar,  i framtiden kanske! 
 
Jag och min pojkvän Lucas bestämde oss för att behålla då jag var i v 7, idag är jag gravid i v 13 och går in i vecka 14 imorgon. Är super glad och längtar redan så jag håller på att spricka.. Men oron sitter i hela tiden, man vet ju aldrig vad som händer och sker inuti magen! Men det hör väll till att vara orolig? :) 
 
vet inte riktigt vad mer jag ska skriva.. det är ju jätte svårt, haha! vill ni veta mer om mig och mitt liv fortsätt läsa så ska jag försöka att upd varenda dag! har ni frågor skriv en kommentar vetja :)
Jag svarar väldigt gärna på trevliga kommentarer. 
 
Kram j 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus