Hahaha!

Vilken liten skönhet jag har till dotter!! Eller vad säger ni? ;) 


Frågor


F: När börjar meja på dagis? Tycker du det är fel att börja lämna barnet på dagis vid ett års ålder?

S: Meja kommer vara ca 15 månader när vi skolar in henne på dagis, i mitten på juli 2014 kommer vi att skola in henne! 

Gud nej det tycker jag verkligen inte, kan man var hemma med sitt barn längre är det väll jätte bra men dom flesta mammor/pappor har ju jobb dom måste gå tillbaka till eller i mitt fall börjar jag skolan!

F: Betalar ni alla kläder till Meja själv? Eller får ni hjälp av era föräldrar? Hur hade ni råd med barnvagnen och allt annat?

S: Det som är nytt till Meja har vi betalat själva! Det mesta av Mejas kläder har hon fått ärva av andra barn i släkten :) 
Barnvagnen har vi inte köpt utan lånat av Lucas pappa så den ska lämnas tillbaka så småningom och allt annat som vi har till Mejis så som säng, gå stol, mat stol, baby gym, babysitter har vi fått av min kusin och moster som fått barn åren innan mig :) 

Vi får inte speciellt mycket ekonomiskt hjälp av våra föräldrar. Ett blöjpaket här och där annars betalar vi allt annat själva.. Kram :)



Grym kväll

Godmorgon, trött mamma här! 

Var ut igår med mina vänner och är rätt bakis idag! Kom inte hem allt för sent jag och Eline tog en taxi från stan vid 12 inatt, när jag kom hem sov Mejis som en stock.. Hon har blivit så duktig :) 

Vi var på gymnasiefest på etage igår, brukar inte tycka sånt där är roligt alls så först hade jag planerat att bara vara med min vänner innan dom skulle dit men köpte mig en biljett och jag hade faktiskt jätte roligt! Mycket skrikande fulla tjejer och killar men annars så var det roligt!! Haha :) 

Meja bestämde sig för att vakna vid 8 så då var det bara att gå upp! Nu vilar jag lite innan vi ska ta en promenix till Willys och handla inför tacomiddagen ikväll!! 


Kram jlom 



...



Godmorgon

Onsdag är här och jag är super trött, har inte sovit bra alls inatt.. Ska snart gå upp och börja göra mig iordning då vi ska ner till stan och göra några ärenden!
Skriva över oss till våran nya adress och söka bostadsbidrag. 

Lucas åkte precis till Sälen för en dag full med slalomåkning med sin familj.. Vill också, känner mig som en döing som ligger hemma hela dagarna, skulle egentligen följt med mina vänner ner till Stockholm idag men så blev de inte, hoppas ni får det bra där nere... :)

Jobbigt att vara själv med lillan just nu, hon måste ha kommit in i någon trots fas.. Hon är en stark liten tjej som redan nu verkar fatta att hon har egen vilja.. Hon lyssnar inte, när man säger åt henne blir hon arg och ska "putta" bort en, när hon sitter i vagen sliter hon av både mössa och vantar sen kastar hon dom åt alla olika håll och kanter och hon gör det intr bara en gång det är varje gång man tar på henne det igen.. 
Få av mycket saker som får mig att bli trött.. Tar på krafterna att vara småbarnsförälder må jag säga. 
Haha, hon är söt att titta på i alla fall! 
Vilket får mig i alla situationer att sluta vara arg för hon är så underbar mitt upp i allt med sitt lilla leende :)  

Kram jlom 








Söndag

Ligger hemma hos min svärmor i hennes nya lägenhet i stan.. Jag, Lucas och Meja sover här inatt då dom är i Sälen, vi myser och tar hand om tex deras hund! 

Eline har varit här och ätit middag och hängt en stund! 

Snart ska vi sova för natten så ni får ha en bra kväll.. 

Godnatt, kram


Badar första gången med mamma!




Beställt till lägenheten









Från jotex.se 







Från hm.se 

Lördag

Godmorgon lördag! 

Sovit gott? Härligt.. Jag och Mejis har sovit ensamma inatt så vi har tagit upp hela stora sängen för oss själva, vilket aldrig händer så jag har sovit jätte skönt! Så vad ska man hitta på idag, lucas är på rally i fredriksberg.. Ska träffa Eline någon gång under dagen så långt vet jag :) 

Vi har fått hem massa möbler nu från min moster som flyttat så det är fullt här hemma. Jag och mami ska nog fixa och dona lite här hemma idag :) 


Sömntuta :) 



Myser

Ligger och myser med min lilla tjej innan det är dax för mig att åka till jobbet! 

Vi har haft en väldigt tråkig dag faktiskt, onsdagarna känns så långa då jag inte vill hitta på något för att jag inte gillar att stressa hem sen stressa till jobbet.. Då myser jag hela dagen istället :) 

Lucas har varit hos sin mamma idag och tagit emot våran nya soffa, längtar tills vi får sätta ihop den :)





Molly

Idag har vi varit ute från kl 10 till 2, vilket underbart väder det är! 

Vi har varit hos min fina vän Molly, druckit kaffe utan för henne i solen.. Vart ner till parken och gungat sen kom Eline och Emmy en stund och hängde med oss! Snart ska det tydligen bli kallt igen. Så får passa på att vara ute så mycket som möjligt! Ska snart ta på mig träningkläderna och ta en springtur med Lucas :) 

Kram jlom 






Snart vår?


Hej! Vår känsla, helt klart! Vilken bra dag det har varit. Solen har varit uppe hela dagen och det har varit varmt! 

jag och Meja tog en lång promenix imorse sen gick vi till lekparken och gungade! Första gungturen för i år :) 
 Hon har varit på bra humör hela dagen våran lilla prinsessa.. Skrattade som bara den när hennes fina pappa kom hem från skolan! Sen har vi legat i soffan hela dagen.. Haha så himla skönt! Kommat på greys och super natural!! :) 

Kram jlom 

Tre från idag 



Från mitt hjärta, jag älskar dig.







Dagen

Hej på er! Har haft en stressig dag, vaknade vid 6 imorse tog bussen till jobbet vid 8 slutade jobbet kl 12.30 och då skulle jag skynda mig hem... Gick i snöstorm som var motvind så jag frös och var blöt när jag kom hem! Slängde i mig mat och klädde på mig sen åkte jag och Meja med lucas mamma och Leif ut till vika där Lucas kusin bor.. Hon fick barn för två veckor sedan, en liten och ur gullig Milton.. Så idag har jag  hållt i ett riktigt liten böna.. Det är jätte mysigt med sånna där små men är faktiskt inte sugen alls på en till liten på väldigt länge! Mejis är förhoppningsvis över 6 år innan hon får något syskon :) 

Nu på kvällen har vi inte gjort mycket alls. Lucas och Meja sover redan, jag är inte trött alls så jag får ligga här vaken.. Haha!! 

Hoppas ni har något bättre för er ikväll än att vara inne här och läsa.. Kram på er ha en bra kväll.. Pusssss jlom 


Innan jobbet! 


Efter jobbet! 




Glad alla hjärtans dag!


Så var den här igen, kärlekens dag. 
Jag har fått uppleva kärlek på ett helt nytt sätt dom senaste 9 månaderna, kärleken till mitt barn, den störta kärleken av alla! Så i år ska själv klart Mejis få vara med och fira, vi ska laga middag med min familj ikväll och jag ska göra efterrätt! Jag och min älskade Lucas firar snart 2 år så vi sparar oss till det och hittar på något lite extra för varandra då :) 

Mitt liv består av kärlek i vardagen varje dag, mycket kärlek av många människor men det är ju alltid bra med en dag som man får lite extra kärlek det tror jag inte någon dött av? 

Hoppas ni får en bra dag, kram jlom 


Äntligen

Godkväll alla fina! Ligger i sängen brevid mina två älsklingar.. Lång dag idag, vart med min fina vänner.. Först bjöd mollsan på kaffe sen tog vi en runda på stan! Köpte hårfärg, var på tiden.. Nu har jag ingen ful utväxt längre!

Skippade träningen idag, tog hand om mig själv med ansiktsmask och hårinpackning istället och mys i soffan till super natural :) 





Onsdag

Haloj allihopa! Har ni haft en bra dag? Min har varit toppen.. Haft en glad dotter och hunnit med mycket innan det var dags för jobb! Jobbade inte allt för länge idag vilket var jätte skönt då jag kom hem i lagom tid..  Nu under kvällen har vi beställt soffa till nya lägenheten och tagit en dusch tillsammans alla tre, Mejis tycker det är så himla roligt att sitta på golvet under strålarna.. Haha! 

Meja har precis fått sin godnattvälling så jag hoppa hon somnar skönt snart så jag får lägga mig i armarna på min fina man en stund innan det är dax för att sova :)

Sov gott, kram jlom 






Glad fisen






Glad tjej på promenaden idag! :) 

....

Lång dag! Det är vad denna dag har varit, vaknade vid 9 imorse låg i sängen och myste i ca 40 min.. Så skönt när Meji är lugnt och bara vill mysa! 

Vid halv 11 så åkte vid ner och valde tapeter till nya lägenheter, är nöjd! Hoppas det blir bra när dom väl är uppe på väggarna, så svårt att välja när man inte vet hur allt ska vara och vad vi kommer ha för saker!!! :) 
Sen rullade vi vidare till Borlänge för att shoppa köksredskap på Ikea.. + lite onödiga saker som man egentligen inte märker att man köpt!! Hela bilen blev fylld och vi fick precis plats.. Haha! 

Nu så är det mesta klart för flytta, bara dom stora och dyra sakerna kvar!! ;) 

När vi kom hem så tid jag bussen med Conne till måbättre för lite träning, vi gick på cxworks, vilken är ett liknande Core pass! Var ett bra och inte allt för jobbigt pass att starta med efter en förkylning.. Gud vad jag saknat träningen, nu kör vi igen!! Heja mig :) 

Godnatt, kram jlom 





Söndags

Hej på er, Helgen har gått fort. Vi har haft en bra helg tillsammans, jag och min lilla familj :) 

Idag har vi städat, packat ner lite onödiga saker, tagit fram massa bebis kläder som ska sorteras, kollat på greys och tvättat upp alla skitiga kläder som tagit plats på vårat golv! 

Imorgon ska vi ner på stan och välja nya tapeter till våran lägenhet, spännande! Inte långt kvar nu, eller det känns som en evighet.. Sen ska vi åka till Ikea och handla saker som fattas till kök och vardagsrum! 

Ni som har ställt frågor till mig, jag kommer att svara på dom snart! Lovar.. Är så dålig på att skriva bara så det tar så långt tid, speciellt när jag har Mejis som är överallt.. :) 

Snygg mamma i glasögon! ;) 



fredag

Hej, tänkte slänga in ett kort inlägg nu medans lillan sover om vad vi ska göra ikväll. 
Då lucas är hos sin pappa i fredriksberg så har jag bjudit hem Eline på middag ikväll, vi ska äta caesarsallad.. nyttiga som vi är.. haha.. sen kanske det blir lite film!  Då jag fortfarande är lite förkyld har jag inte gett mig på någon träning men om ett tag så ska jag och Eline ut på en lång promenix.. skönt!! :) 
 
Vet ni vad som gjordes idag? kontraktet har skrivits på till våran lägenhet.. är så himla glad! Längtar som bara den, tänk att snart jag vi en helt egen lägenhet! glad Jennie ;) 
 
 
 

Kan det inte bli sommar

Haft en jobbig natt, Meja somnade frisk och inatt vid 12 så slog förkylningen ut på Meji hon var väldigt varm så tror hon hade lite feber också.. Nu på morgonen har hon varit glad men trött. Hon ville inte somna så vi tog en promenix och då somnade hon direkt :) 

Kan det inte blir sommar och varmt så vi slipper all sjuka? Orka haha! 

Nu ska jag ta det lungt resten av dagen tills det är dags för mig att dra till jobbet, ikväll så ska jag mysa för fullt med min älskling då han åker till fredriksberg imorgon för att kolla på rally med sin pappa. Han kommer förmodligen hem på fredag kväll!! :) 

Hoppas ni är friska och får en toppen dag! Kram jlom 





Min fina prinsessa






Tisdag

Hej, ligger i sängen och ska snart sova.. Meja somnade precis med lilla grisen i sin famn. Sötan! 

Idag har vi vart med Mollsan och Eline.. Våra två favorittjejor, vi drack kaffe och snackade lite skit.. Som vanligt, haha! 

När vi kom hem så var inte mitt humör på topp, är trött på att vara förkyld.. Vill åka och träna har tränings abstinent! 
Efter jag fått i mig mat, fått hålla min älsklings hand under en kort promenad och en varm dusch så är humöret bättre! 

Kram jlom 

Lillskruttan just nu 



Äntligen

Vi ska flytta!! Fick svar idag och 2an i Herrhagen är vår, kan ni fatta.. Är så himla glad. Vi har velat flytta sen 2012 och nu får vi äntligen göra det! Den 1a april är inflyttningsdatumet så lite mindre en två månader kvar bara! 

Nu vill jag bara packa våra saker och dra, är så trött på det lilla rummet vi har hos min mamma.. Många har frågat om jag kan ta kort och visa i bloggen hur vi bor, ska jag vara helt ärlig så skäms jag nästan.. Rummet är fullt, haha jag har inte ens en garderob! Innan Mejis kom var jag väldigt noga med hur mitt rum såg ut, fixade och donade näsan hela tiden.. Hade ett väldigt fint och stilrent rum så nu längtar jag tills jag får boa in mig, fixa och dona precis som jag vill på mitt eget sätt :) 


Godnatt på er nu ska jag lägga en övertrött liten brud, kram jlom


Våran lilla tjej är inte så liten längre! 






Godmorgon

Har gått och blivit förkyld, haha så himla trött.. Mejis vill leka och jag vill ligga i soffan! Nu kryper hon runt och gör allt hon inte får göra.. 

Så vad ska vi hitta på idag, lucas slutar tidigt vilket är jätte skönt. Han får ta Mejis så kan jag vila en stund då vi haft en bökig natt, just nu känner jag bara att det skulle vara skönt att kunna lämna henne på dagis, får man säga så.. Haha! 

Tänk att hon snart är så stor att hon börjar på dagis, usch vad tiden går för fort! Jag börjar liksom skolan om ett halv år? Helt sjukt. 

Ha en bra måndag, ny vecka och nya möjligheter!! Kram jlom 




so true

 

lördag

hej alla fina! Gud vilken rolig kväll jag hade igår. Våran vän mattis har fyllt år så igår hade han födelsedagsfest i sin sommarstuga ute i vassbo! Så himla roligt att träffa alla vänner som man inte sätt sen i slutet på 9an. 
Vi kom hem runt 12 inatt, Elines syster kom och hämtade oss i snöovädret..
 
Mejis har varit jätte duktig att sova inatt vilket jag är jätte tacksam för, haha! Vi gick upp vid 8.45 åt lite frukost sen tog jag en springtur vid 10.. jätte dåligt plogat så mina ben är rätt trötta nu :) 
Har faktiskt blivit riktigt duktig nu, idag sprang jag ca 7 km.. vilket jag tycker är jätte bra! Efter som det var så dåligt plogat så fick jag gå rätt mycket också.
två från igår
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus