Fredag

Godmorgon, sovit gott? Det har inte jag, Meja var trött igår vid 20.00 så vi bestämde att idag försöker vi lägga henne i tid.. En riktigt dum ide känner jag idag! Meja vaknade vid halv 1 inatt pigg.. Jag hade precis somnat. Kolla på klockan efter hon somnat igen och då stog den på 02.48 så jag är rätt trött :) 


Sitter just nu och äter frukost i soffan medans Mejis kollar på barnprogram i sin gåstol! 
Vi ska snart göra oss i ordning för dagen, 12.45 ska vi möta pappa på stan och luncha med Lillmoster Jossan :) 

Kram jlom 


30 januari

BVC besköket igår gick bra, Meja var jätte duktig! 
 
Hennes kurva har jämnat ut sig vilket är skönt, hon är en lång och smal bebis! 
 
Hon var 71,6 cm lång och vägde 7850 g, känns som att det inte går lika fort med vikt och längd längre, nu när hon börjat röra sig mer och krypa så går hon inte upp lika fort. det planar ut sig liksom ;) 
 
 
Nu tänkte jag göra mig iordning för vid halv 2 ska jag in tíll stan och umgås med Molly och Eline en stund, Mejis får stanna hemma med sin pappa. Sen vid 17.00 ska vi gå på en till lägenhetsvisning, spännande! Den här lägenheter ligger på kvarnberget precis nedanför min mamma, vilket jag inte tycker är roligt alls.. haha! Om vi skulle flytta dit så ser jag in till min mamma, min syskon kommer ju spana på oss hela tiden! 
Som jag sa till lucas igår, om vi flyttar dit så behöver vi ju inte använda mobilen när vi ska ringa någon av dom det är ju bara att dra ett snöra mellan husen och sätta två muggar sen är det bara att snacka på! Inte riktigt vad jag hade tänkt mig!
 
Ha en bra dag, kram jlom
 
 
Min lilla familj! Ser nu att jag måste ha gått ner en hel del sen det här fotot togs.. 
 
 
 
 
 
 
 
 

BVC

Då var det dags för månadens BVC besök, alltid lila roligt att se hur mycket Mejis gått upp! Idag följer moster med också, härligt med lite sällskap :) 








Sliten morsa

Godkväll, ligger i sängen och myser! Bebis har precis somnat, det händer så mycket just nu. Hon är helt utslagen innan läggdags! Hon har nu lärt sig krypa på bara några dagar så nu är det aldrig lugnt här hemma får springa och ta i från henne grejer hela tiden. Sen ska hon ställa sig mot allt hon når upp till, haha! 

Lägenheten vi var och titta på var sååå perfekt, köket var gigantiskt! Vill ha den sååå gärna, hoppas hoppas hoppas den blir vår! Haha egentligen då tror jag inte att vi får den men vi måste ju i alla fall hoppas. Vi får reda på om vi får den om 3 dagar, alltså den 30e januari. Inflyttningsdatum var den 1 april! 

Efter vi vart och tittat på lägenheten så åkte vi hem (skulle egentligen ha tränat men orkade inte) vi åt mat och lekte med lillan. Sen så vart jag besviken på mig själv som inte drog till gymmet så jag tog en Springtur i snö vädret och lite hemma träning! 

Efter mitt lilla träningspass! Trött och svettig!! Tummen upp. 

Sov gött, kram jlom

....




Måndag

Hej! Ny vecka idag. Känns som att det här kommer bli en bra vecka! 
Idag ska vi gå på en lägenhetsvisning, vi har fått erbjudande på en 2a i Herrhagen, den skulle vara helt perfekt för oss, så nu hoppas jag alla håller sina tummar.. Den där lägenheten är våran!! 

Efter det blir det ett träningspass, hoppas jag får med Conne.. Så kanske vi kan köra lite Box :) 

Hoppas ni får en toppen dag, kram jlom





dagens köp

från 499:- till 149:-!! Vilket fynd va, älskar rea!! ;)
 
 
 

25 januari

 
Hej alla fina! 
 

Dagen har sprungit iväg och det är redan mörkt ute.. Ikväll kommer fina Eline hit för lite mys, min mamma ska ut med sina vänner som kommer hit på middag idag så vi är ensamma hemma! 
 
Idag har jag vart ute och gått med Eline sen tagit en tur in till stan för att köpa naturgodis, mer än så har jag inte hunnit med, haha! 
 
 
 

8 månader

Igår blev våran stora tjej hela 8 månader. 
 
 
 

Lång dag!

Hej, lång dag. Tråkig dag! Så känner jag, har legat hemma hela dagen och kollat på tv, var ut på en promenix i det fina vädret i 20 minuter sen blev det för kallt! 

Ligger brevid en sovande bebis i sängen och längtar tills klockan blir 19.00 då jag ska på crossfit, har inte vart på gymmet sen i måndags bara vart ute på promenader, så nu blir ert nya tag.. Ska köra mitt bästa!! 




❤️❤️


20-01-13

Vart uppe på ÖoB och handlat nödvändiga saker, städat, sovit och tränat så har min dag sätt ut.. Inte speciellt rolig men jag har fått vart med min man och bebis hela dagen lång! 
Var på ett Core pass med Conne, vilket gick förvånansvärt bra :) 

Imorgon så ska jag och Mejis åka hem till Molly och umgås med henne när hon har slutat skolan, mysigt! Känns som att vi aldrig ses längre, haha eller är det bara jag som är mamma ledig och börjar tappa fattningen om veckor och dagar.. Haha trodde det var torsdag idag, om det vore så väl! 

Godnatt, kram jlom 




Bästa köpet




Babyproffsen, 299 kr! Perfekt för mig som aldrig kan hålla reda på mina vantar! Pengarna till den hade jag inte egentligen men får så torra händer av kylan och så går jag med vagnen flera timmar om dagen så kändes som ett bra köp :) 

Söndag

 Hej, haft en jätte bra helg! Igår kväll åkte jag hem till Jessica igen utan bebis, mejis var hemma med Lucas! Hos henne var Mikaela och Oliver, vi drack lite och snackade mest sen tog vi en promenix till stan.. Jag tog bussen hem och dom drog på krogen! 


Idag har vi vart på kupolen med bästa gudmor Eline, hem fick en jätte fin väska följa med! Tar kort på den imorgon då ljuset inte blev bra nu på kvällen! Vi fick 500 kr var av Lucas pappa på kupolen i julklapp, då jag inte hitta något annat till mig själv än väskan så valde vi att handla lite behövliga saker till Meja som blöjor, gröt, fruktis, mat och våtservetter! Inte billigt att ha en bebis inte, haha. 

Nu ska jag försöka få Bebis att sova då hon bara har sovit 1 timme under hela dagen, hon är väldigt övertrött. 

Inatt får hon sova i sin egen ny bäddade säng också, hoppas det går bra då det var ett tag sedan hon sov själv.. Hon sover för det mesta mellan mig och Lucas! 



Kram jlom




Några från Tällberg










Jobb

Har inte sovit bra inatt vilket resulterar till att jag är ap trött och vill bara lägga mig i sängen igen! 

Godmorgon på er, sitter och äter frukost  och ska snart klä på mig för att gå till bussen! 




Alltid som gladast när hon sovit som bäst!







Fredag

Godkväll vänner! 

Förlåt för dålig blogging, blivit candycrush galen.. Spelet har fått mig och jag kommer säkert inte komma tillbaka! Haha okej så överdrivet kanske inte det är men det är ett spel man blir helt fast i. 

Haft en trevlig kväll med min stora familj, ätit middag och myst framför den nya barnfilmen fryst.. Den var helt ok! 

Nu ska jag slänga Meja i säng för nu börjar det bli sent och jag vill hoppa in i en dusch innan jag ska sova! Imorgon blir det att gå upp med tuppen för ett jobbpass sen åka hem till fina Jessica som är utan bebis så det blir inte thilde mys :( Söta lilla tjejen, ni som har barn visst växer dom fort.. Fösta gången jag träffa thilde och Jessica var thilde 9 veckor gammal och nu är hon redan ett halv år! Tiden går för fort. 

Godnatt, kram jlom

Bild från idag när vi var påväg till gudmor eline för lite skitsnack! 



Haha fick den!









Lång dag

Sitter i soffan med lillan sovandes i knät,  jag och min mami ska titta på det okända innan det är dags för sängen! 

Idag har jag hunnit med mycket! 
Vart hos tandläkaren och lagat en tand, tvättad upp tvätten, städat, träffat eline, lekt med mejis, tränat och duschat med Meja! 
Det blev ett skönt träningspass med intervaller på bandet. Värmde upp i 5 min sen sprang jag 30 sekunder med tempo 11 - 13. Vila 30 sekunder sen körde jag det x 10. Xfit pass på 6 x2 min! Inte allt för lågt men effektivt, nu är jag matt i kropp och knopp! 

Kram jlom 




Tällberg

Hej, vi är framme i Tällberg nu.. Gud vad fint det är här! Vi fick ett större rum än förväntat, med balkong till och med! Det är ett riktigt snö väder ute! 

Just nu tar vi det bara lungt, vi har tagit en dusch och ska snart göra oss i ordning för middag! 3 rätters middag, hoppas det smakar bra :) 

Ha en bra lördag, kram jlom 





10 januari

hej, gud vilken tråkis jag har blivit.. bloggen är helt död! Mejis börjar bli så stor nu, snart 8 månader gammal. 
Hon vill att det ska hända saker hela tiden, upptäcka världen.. känna, lukta, slicka, äta och se på allt hon får tag på! Vill lägga min tid jag har på dagarna att lära henne nya saker, ge henne den tid hon behöver för att utvecklas. 
Allt går så fort, hon är så snabb! Under den senaste veckan har hon läst sig så mycket nya saker.
Hon har lärt sig vinka, så när man säger hej då Meja så viftar hon för fullt med handen. Hon kan nu sätta sig upp själv vilket är jätte läskigt då man inte hinner med ibland. Hon kan stå något sekunder själv och när hon inser att hon står själv blir hon så glad och börjar skratta! Hon kan peka på vem som är vem på foton, vi har massor med bilder på alla i våran familj i hallen så när man frågar var är Jossan pekar hon på Jossan. 
Hon har börjat dansa till musik.. en riktig musik tjej, precis som mamma.
 
Nej men ni förstår, har inte så mycket tid framför datorn och jag hatar att blogga från mobilen så det får bli så här, slänger in inlägg lite då och då :)
 
Imorgon åker jag och Lucas till tällberg för en natt på hotel för att rå om varandra lite, fick det i julklapp av min fina älskling! Längtar som bara den men är lite orolig hur det ska gå med min lilla tjej har inte varit utan henne så länge sen hon var en liten nyfödd böna, hon är så mammig nu så jag hoppas att det går bra. Kommer sakna henne, men jag och Lucas behöver få vara lite för oss själva också :) 
 
Hoppas ni får en toppen kväll, jag väntar på Eline som ska komma ner för att kika film med mig och Lucas. 
Just det Eline gjorde ju gelénaglar på mig, jag tycker dom vart jätte fina.. hon är så duktig! 
 
KRAM JLOM




Godmorgon

Vaknade precis efter en natts sömn, ska börja göra mig iordning för vid halv 12 ska jag ner på stan och luncha med mina fina tjejer sen kika runt på stan och se om jag hittar något :) 



Senare idag kommer bästa eline hem till mig och ska fixa mina naglar, hon har köpt massa saker så hon kan göra gelé naglar! Ska bli roligt och blir lite fin då jag nästan aldrig har haft långa naglar.

Kram jlom


mys




Tänder

Hej, trött mamma som skriver! 

Idag har jag och Mejis inte haft någon speciellt för oss. Vi har vart ut på en skön promenix, resten av dagen har hon faktiskt sovit.. Haha! 
Hon börjar på tänder i överdelen av munnen så hon har svårt att sova på nätterna när det kliar och gör ont, det är nog därför hon hade sån hög feber för någon dag sedan! 

Jag ska börja göra iordning mig för jobbet och få i mig lite mat, men först måste lillaskruttan som ligger på mitt bröst vakna :)




Badat och borstat tänderna







Till gymmet



Tröttmamma

Vart på ett grymt pass 45 min x-fit sen blev det en kilometer på crosstrainern! Får se hur jag mår imorgon då jag ska träna med Conne och Hanna! 
Nu är jag hemma och har ätit och duschat, Mejis mår bättre och febern har lagt sig efter en natt med nästan 41 grader.. Somnade snabbt efter lite alvedon! 

Nu sitter vi på golvet i vardagsrummet och leker lite :) 




Grått och tråkigt

Hej på er! 

Idag har jag jobbat för först gången sen innan jul, jag var trött då jag somnade sent och vaknade tidigt men det gick bra ändå, hade tänkt träna efter men Meja ville att jag skulle komma hem! 
Så jag tog en promenix hem efter jobbet , dagen har vart grå och tråkig.. Får liksom ingen lust att göra något alls! Kom ut på en promenix ner till lekparken med Jossan och Mejis som för övrigt mår mycket bättre idag! 

Snart ska hela familjen mysa ner sig i soffan för att kika film på 3an. 




frågestund del 1

Hur mycket väger Meja just nu? 
För 1½ vecka sen vägde hon 7256g och var 72 cm lång
 
Snart väger hon 30 kg och går i skolan
 
 

Har Meja lärt sig att säga något ord? Eller alltså har det kommut ut ljud som mama papa osvosv? 
Ja hon är jätte duktig på att försöka prata, hon vill verkligen få fram samma ord som oss men det hon kan säga är mama, papa och nästan lampa :) 

Gör hon framsteg med att börja gå inom en snar framtid? 
Just nu håller vi på för fullt med att lära henne krypa, hon är jätte duktig men har inte riktigt fått in tekniken än.. Gå kommer hon nog inte göra på ett tag då hon inte är stabil nog.. När man håller henne i händerna är hon jätte duktig att gå men släpper man henne så ramlar hon direkt men om några månader så är hon nog stabil nog för att börja på gå skola med mamma ;) 

Ska ni flytta och få en egen lägenhet snart? Sa soc ja eller vad det var? 
Vi har fått ett ja av soc till ekonomiskt bistånd, vi har lägenhets jakt är hemma för fulla muggar.. Det är så himla svårt att få lägenheter just nu, specieltl tvåor som vi vill ha! Just nu står vi på kö hos kopparstaden på ca 5 lägenhet sen gjorde vi en intressenmälan på en lägenhet hos masmästaren idag! Hoppas vi får flytta inom kort, om vi får tag på en lägenhet skriver jag om det då.. just nu känns det bara som att vi aldrig kommer få flytta. haha! 
Vi vill ha en lägenhet som passar oss också, helst en stor tvåa med en stor klädkammare. 

Vad gjorde ni i London när ni var där? 

Vi var mest runt och tittade på sevärdigheter som dom turister vi var, haha! 
Vi var på musikalen mamma mia som jag och Mejis inte fick komma in på då hon var för liten.. jag och Meja fick sitta i "VIP" rummet och titta på musikalen från en liten tv! Jag det faktiskt roligt där uppe då alla i personalen satt där uppe under föreställningen, dom pratade och lekte tittut med Meja. Så himla häftigt att höra britter prata. 
Jag och Lucas fick en liten ensam kväll, vi var ut och åt middag tillsammans på någon kyckling resturang som vi inte alls förstod oss på, vi trodde att man skulle beställa från bordet men man skulle beställa i kassan så vi satt där vid vårat bort och såg dumma ut i ca 20 min tills vi insåg att ingen kommer. 
Jag åt den godaste pizzan någonsin, den var så god så vi fick gå dit två gånger. 
Vi åt god mat, såg bigben och hade det trevligt. 


Planerar ni på mer syskon i framtiden? 
Det ända jag vet är att vi vill ha ett till barn i framtiden, men det är långt bort inget vi planerar!
 
Hur ser du på framtiden? Vad vill du jobba med och vilket program vill du gå på? 
Jag tänker inte så mycket på framtiden då det mest skrämmer mig, tar dagen som den kommer och låter min känsla föra mig dit jag vill! 
Jag har kommit in på estet mode på hagströmska gymnasiet här i stan men nu känner jag att det finns inget med mode jag vill göra.. hatar kläder, haha! Vill byta till sam sen gå högskolan sen får vi se vart jag kommer, 
vet inte vad jag vill bli eller hur jag vill att mitt liv ska vara än, så tyvärr kan jag inte svara på din fråga!
                   

Vad går din pojkvän på för program/skola? :)

Lucas går fordon transfort på hagstömska, samma skola som jag ska börja på till hösten! 
 
 

Gungar


När blev hon så stor?





Min lilla sjukling

Godmorgon
Mejis vaknade vid 6, utmatad och jätte varm! Tog tempen som stod på 39.7, igår var hon upp i 40.2! Febern kom helst plötsligt igår kväll och gick inte ner på febernedsättande, känner sig så maktlös som mamma när man inte kan göra något! Prata lungt med henne, få i henne mat, vatten,  hålla hennes tempratur jämn med kalla handdukar typ.. Finns inte så mycket mer man kan göra för en sån här liten tös! 

Meja somnade precis om och jag känner, vad ska jag göra nu? Ska jag somna om? Gå upp? Jag ska ju och jobba vid 8.45 och så känner jag stackars Lucas som kommer få vara hemma med en febrig, mammig tjej som säkert kommer skrika från stunden hon märker att jag är borta tills jag kommer hem. Men det hoppas jag att hon inte gör! 

Kram jlom 



Dagen

Hej på er, vart en regnig dag här i lilla falun.. Inte roligt alls, kan det inte bara bli sommar nu!!! 

Efter vi vaknat imorse gjorde vi iordning oss och åkte in till stan för att äta lunch med mamma och 
Marie-Louise, vi åt på tzatziki! Tycker faktiskt det är en riktigt tråkig resturang.. Sen tog vi en runda på stan med gudmor Eline, med hem fick en träningströja, sporttopp och tofsar till mejis! 
När vi kom hem tog jag en löpar runda då jag inte kände för att gå på pass själv idag :) 

Nu ska jag hoppa in i en dusch, kram 
 

Tungan ut 

Låter inte mamma vara borta i 5 minuter utan att skrika halsen av mig.
Så jag slikar mammas svettiga hals när hon kommer hem! :) 





Glad tjej med tofsar!





Godnatt

Ligger bredvid en liten tokig tjej som säger mama och skriver aaaaaa! Snart ska vi släcka lampan och hon ska få sova för natten, jag och Lucas ska gosa en stund innan det är dax för mig att sova också!  Dagen har gått snabbt, vilket faktiskt har varit skönt, längtar efter att få sluta mina ögon och låta John blund på spela några spratt med min hjärna! 

Imorgon ska jag ta mig till gymmet för lite träning, längtar faktiskt! 

Sov gott, kram jlom




1 januari 2014

Hej, många av er sover säkert fortfarande efter en härlig natt.. Jag och Meja gick upp vid halv 10 och åt lite frukost, inte många timmar sömn då jag inte somnade förens kvart över 1! 
 
Vi hade en jätte trevlig kväll igår, vi var 14 personer i våran lilla 4a igår. Vi åt tre rätters middag! förätten stod jag för vilket blev toastskagen och sen till middag bjöds det på hasselbackspotatis med oxfile och svampsås! Efterrätten stod jag också för, gjorde en kladdkaka som vart helt perfekt, den serverades med sprittsad grädda, en kula vanilj glass, jordgubber och blåbär!
 
Vid tolvslaget gick vi ner till sjön vid främby för att skåla och titta på raketer, vi stannade inte där länge då det var en hög fulla ungdomar som skulle smälla raketer, vilket inte slutade så bra så vi skålade och gick hem! 
 
Idag blir det en mysdag i soffan, bra start på året! Ha en bra dag, kram jlom'
 
 

 
 

lite av mitt 2013

Hur har ditt 2013 varit?  Bästa året i mitt liv.
 

 
Tror du att år 2014 kommer blir bättre? Ingenting som kommer att hända kommer att slå 2013 då min älskade lilla Mejis kom till världen 2013!
 
 
 
Blev du kär i år? Nej det blev jag inte. 
 
Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma? 22 maj, 5 oktober
 
 
Vad är din största framgång 2013? Att jag valt bort det människor som sårat mig och människor i min omgivning.  
 
Bästa köpet? En ny hår färg tror jag, fan vad nöjd jag är med mig själv i brunt hår. 
 
 
Vad spenderade du mest pengar på? Kläder och mat till Meja. 
 
Gjorde någonting dig riktigt glad? Att lucas frågade om min hand! ♥
 
Vilka sånger kommer påminna dig om 2013? push play, love will remember och we cant stop. 
 
Vem har du umgåtts med mest?  Eline, Molly och Conne. 
 
 
Bästa minnet från 2013? När jag var ut med mina vänner på granny goes street och molly skulle hoppa över ett staket och hon sprack byxorna så man såg rumpan på henne.. haha! 
 
Har du haft ett förhållande under 2013? Ja med världens underbaraste och finaste Lucas. Tänk att vi snart vart ihop i 2 år. 

Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014? En snygg mage, haha
Bilder från miljoner år sedan
 
 
Vad önskar du att du gjort mer? Att jag tagit vara på tiden mer. 
 
Vad önskar du att du gjort mindre? Ätit så mycket godsaker. 
 
Favoritprogram på tv? Vampire diaries, SOA, hart of dixie och många fler..... 
 
Vad fick dig att må bra? Min familj och mina älskade vänner.  

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus