Fredagsmys





Godkväll! 
Lucas sover, jag har tänt ljus och inväntar världens bästa Eline! Hoppas lucas orkar upp och vara med oss en stund :) 
Tänker inte göra samma misstag som igår och låta Mejis sova vid 8.. Idag håller jag henne vaken en liten stund till!! 
Hon får vara med under idol myset. 
Imorgon är det upp tidigt som gäller för jobb, sen ska vi åka hem till lucas och vara barnvakt åt han lillebror Rasmus under natten! 

Kram jlom






Godmorgon

Hej på er, gud vad glad jag är att det är morgon och en ny dag.. en bra dag! Det är lucas sista dag på praktiken vilket betyder att jag får honom för mig själv hela kvällen.. känns som att jag inte sätt honom på 2 veckor! :( 
 
Meja har börjat sova dåligt,  händer ju så mycket i hennes lilla huvud så tror hon drömmer för fullt.. hon gnyr, gnäller och gråter! Inte roligt.. har fått gått upp typ 10 gånger inatt för att hålla handen, vagga henne i min famn och matat! Idag ska vi bara vara hemma och mysa sen ikväll blir det idolmys! :)
 
 
en liten och go meja
 
 
 
 
 
 
 

...





Onsdag

Jag och lillan har vart på stan hela förmiddagen, nu är vi 700 kr fattigare.. Har handlat lite paket och julklappar till Lillasyster Madde och bästa gudmor Eline :)  

Nu ska vi äta lite lunch sen är dax för mamma att åka till jobbet och då går Mejis vara med Madde i en timme till Lucas kommer hem, får se hur det går!!! :) 

Just nu, meja försöker äta mina fötter 





Godnatt

Ligger bredvid  en snarkande bebis och en snarkande Lucas, försöker sova men är inte trött alls.. Kl är ju bara 10? Haha 

Känner mig älskad och glad, har en sån underbar liten familj + min stora andra familj! Soc ringde idag och vi har en tid med dom den 9 december... Hoppas hoppas vi får ett JA den är gången, vill flytta nu! Ha mer plats, mitt eget hem, mina egna saker och starta ett liv med min älskade Lucas! 

Det är skönt att bo hos mamma, det är ju det jag gjort hela mitt liv men det funkar liksom inte längre, vi är 8 personer som bor här hemma. Ibland nio när min stora systers kille är här! Om vi inte får hjälp den här gången så kan dom äta bajs och vi kommer ompröva ända tills dom säger JA! Nu får det faktiskt vara nog. ;) 

Gott natt, kram jlom






Trött

Hej tisdag! 

Blev ingen öppnaförskola idag, både jag och bebis orkade inte.. Vi tog en mysmorgon och åt en god frukost.. Meja fick smaka lite macka och det tyckte hon var super gott :) 

Har suttit och slagit in massa paket, några till meja, sen till mina systrar som snart fyller år, haha jag är så himla dålig på det.. Skulle lika gärna kunna ta toapapper och linda runt presenterna!! 

Vid 12 ska vi gå upp till Eline och umgås lite med henne innan hon börjar skolan igen, sen ska vi hem och plocka ihop lite på vårat rum. Känns som att jag gör det alla dagar i veckan!! 




We can't stop

Träningspasset idag var skit kul, det var ett pass baserat på dans.. Det var alla sorters olika danser i en bra mix :) 
Det är något jag kommer fortsätta gå på, nästa tisdag så ska vi testa på Box.. Haha tycker det verkar så jävla roligt! Jag inte visar det i bloggen men jag är en väldigt lätt retad person så tror det är skönt att få ur sig lite slag och sparkar ;) 

Lucas har gått och lagt sig, han ska upp vid 3 inatt för att åka till Hedemora och praktisera.. Ska göra i ordning lite mackor åt honom innan jag går och lägger mig men först blir det att natta en pigg liten tjej sen hoppa in i en efter längtad dusch!  
 
Imorgon blir det en tidig morgon för mig och bönan, vi ska till öppnaförskolan vid  nio sen åka och handla lite gröt och välling! 


Sov gott, kram jlom 


Sh'bam snart



Godmorgon

Ny vecka
Ligger i min mammas säng medans Meja busar för fullt, undra vad vi ska hitta på idag? En promenad till främby med lite picknick kanske? Lucas är ju ledig idag och jag orkar inte sitta inne en hel dag och titta på tv... Ikväll ska jag träna med bästa Conne vi ska gå på sh'bam det är som någon slags dans/träning pass, tror jag.. Haha! 
Nu ska vi hoppa på lucas så han vaknar
ha en bra måndag, i skolan, på jobbet och hemma eller vad du nu är eller gör. 
Kram jlom

Ensam tid imorse innan bönan vakna då blev det läsa bok och äta frulle! 



Mammas glada lilla tjej!


Går framåt







F/S

F: Vem tar hand om Meja när du är och jobbar? 

S: Jag jobbar bara eftermiddagspass och helgpass så Lucas är hemma med Mejis när jag är och jobbar! Är det så att lucas ska göra något annat så finns hennes farmor eller mormor där och ställer upp :)  

F: Är du och lucas förlovade? 

S: Ja vi förlovade oss sen 5 oktober, så för ca 3 månader sedan! Vi var ensamma hemma den dagen och på kvällen efter Mejis hade somnat frågade han om jag ville förlova mig med honom och mitt svar var självklart ja! Vi har våra svakor som alla andra par men det löser sig alltid för vi älskar varandra och vill vara med varandra! Han är min andra hälft och jag vill spänndera resten av mitt liv med den här killen!!!! 

F: Funderar ni på att skaffa syskon till Meja? I så fall när? 

S: Visst gör vi det, Är själv uppvuxen med en stor familj och många syskon!   När jag ser små nykläckta bebisar blir jag alltid sugen på att skaffa en till.. Saknar den första tiden! Vad ska vi göra nu? Måste hon äta? Hur gör vi nu? Är hon för varm? För kall?... 
Dock får det vänta några år till, vill gå klart skolan, ta studenten och ha ett stabilt liv innan det blir fler bebisar. Hur jag vill ha det när nästa barn är påväg 
 Lucas har jobb, vi har ett fast boende och vi ska kunna försörja oss själva! 

Många föräldrar pratar om ålders skillnaden på syskon, att det är bättre att skaffa barn tätt inpå varandra för att då kan barnen umgås och leka ihop. Jag tror inte det spelar någon stor roll alls faktiskt.. Syskon som syskon! Jag har 6 st syskon och den jag umgås mest med är min yngsta syster josefine som är 9 år gammal.. Så får Meja ett syskon om 6 år så tror jag inte att hon kommer må dåligt för det :) 





Söndag

Hej alla fina! 

Har precis badat Meja efter en kalas dag! Thildes namngivningsceremoni var jätte fin, Jessica hade gjort det så fint! Mejas present till Thilde blev en klänning med fina tights till.. Nu sitter vi i soffan och väntar på mat.. Är jätte hungrig!! Haha :) 








Lördag

Godkväll 

Det har varit en lugn kväll med god mat, tv tittande och skratt! Nu sover bönan gör natten, jag och Lucas ska mysa ner oss i sängen innan nattlampan släcks för oss med! 

Vi var ju i Sågmyra på lager 157 idag, i påsarna som följde med hem fanns det nya jeans till mamma + en vit vanlig tröja sen lite presenter till mina små systrar!! Sen när jag kom hem så blev jag på riktigt dåligt humör, har fått en mobil räkning på 1700 kr.. Det känns ju så där då jag inte alls har ekonomi för att betala den där räkningen... Får bli en fattig månad i januari!! 

Imorgon vid 14.00 ska vi på namngivningsceremoni för Mejas tjejkompis Tilde så imorgon blir det upp tidigt, göra i ordning oss och sen ner på stan för att leta någon liten fin present till henne! 

Sov gott, kram jlom 

Meja åkte kund vagn idag!!  




Måbättre

Godmorgon 

Ska snart dra mig till måbättre för lite jobb, efter jobbet så ska vi åka till lager 157 för att kolla kläder! Ha en skön lördag 
Kram jlom 






Promenad









Nytt till lillan





stora dagen som alla säger

Idag är det 6 månader sedan Meja kom till världen. Idag 13.43 fick jag känna henne för första gången, se henne och höra henne! Då var hon som ett skört ägg. Hon behövde närhet, kärlek, mat och sömn dygnet runt! 
Då kunde hon somna lite var som helt, i vagnen, på bröstet och i babysittern. Nu har vi speciella rutiner som vi gör varje dag för att hon ska somna och hon somnar bara när jag eller Lucas håller om henne och bumpar rumpan eller att hon får tutta.
 
  • Hur har hon utvecklats då? 
  •  
  • * När hon gråter låter hon inte som en liten bebis längre det är mer "barngråt". 
  • * Hon skrattar när något är roligt, kittlas eller är konstigt. 
  • * Hon har fått två tänder bredvid varandra på nedre raden.
  • * Hon sitter själv, rullar och kryper gör hon nog snart med. 
  • * Hon älskar att få stå och gå. 
  • * Hon har börjat äta mat, så nu har vi frukost, lunch och middag här hemma. 
  • * Hon har börjat intressera sig i andra barn. Hon vill se, känna och leka med dom. 
  • * Hon har stl 62-68 i kläder 
  • * Hon har börjat säga många konsonanter som MaMa PaPa, nästan Mampa.. det är lampan! 
  • * Hon reagerar på sitt namn
  • * Hon kan ställa sig upp själv med stöd
  • * Hon kan hålla i flera leksaker samtidigt
 
Min stora tjej, jag älskar dig så otroligt mycket! 
  •  

Träning

Kom nydligen hem från ett träningspass med Conne, idag fokuserade vi på ben så nu är dom helt slut!! fått i mig och bönan lite mat! Lucas har kommit hem så nu myser han och Meja för fullt, jag ska hoppa in i en dusch och sen blir det Sverige - Portugal på tv här hemma


Haha bästa bilden på mig och Meja idag, funkar inte alltid att ta kort med en bebis 😊


Äntligen kom pappa hem





ska inte vintern komma snart

 
 
 
 
 

stressigt

 

 

 Hej på er

Har haft fullt upp dom senaste två dagarna, så har inte haft tid för bloggen....
Idag har vi vart en stund hos Cornelia, sen träffade vi Gudmor Eline en stund... har suttit och pratat med min syster och ätit lite sallad... Nu blir det att mysa med min lilla tjej, eller försöka i alla fall, hon är helt tokig.. haha! 
 
Just det, grattis till isabella och odd som fick sin lilla prins idag, har följt henne sen hon var i vecka 12... gud vad tiden springer iväg.. tänk att jag har en bebis på halv året hemma.. känns som att vi nyss låg på bb och myste som en helt ny familj men en liten och skör Meja! ♥
 
 
två från igår
 

Mejis har lärt sig att stå själv med stöd, min duktiga lilla flicka
 jag älskar dig
 

Pizza igen

Godkväll alla fina! 

Har gjort oss klara för lite middag med Lucas familj, vi ska ta bussen till stan 17.00 :) 
Sen blir det film, chips och mys med min lilla familj resten av kvällen! 

Ha det bra, kram jlom 






Vart ute på skoj idag!





Fyndat på rea




Trevlig fredag

Haft en trevlig kväll hos molly, tog bussen hem vid 20.45.. När jag kom hem gick jag direkt till datorn och satt på vampire diares! 
 
Meja har somnat till slut, blev en liten kamp.. Haha! Vill avvänja henne med att amma vid nattning, hon vann kampen idag och somnade vid tutten. Nu ligger hon som en prinsessa i sin säng och sover.. Jag och lucas sitter i köket och dricker te medans vi kikar på hotell i Tällberg!!! 
 
 
Jag vill inte sova utan din tutte mami




Meja inez maria





Må bättre

Sitter just nu på måbättre och väntar på att Conne ska bli klar med passet! Var lite förkyld så kände att min hals inte orkade efter halva passet.. Hur kul det en är att träna så vill jag inte bli sämre :) 

Conne följer med mig hem efter, vi ska laga lite mat innan hon ska dra till skolan, ikväll bjuder Molly på middag + lite idolmys innan hon drar till Spanien i 2 veckor.. kommer sakna min kära kaffe kompis :)  

ha en toppen dag, kram jlom

Så känner jag typ just nu!!



Hela Sverige bakar

Hej på er! 

Sitter just nu i soffan och inväntar hela Sverige bakar, finalen idag.. Haha är jätte nervös, Hoppas Carro vinner!! 

Lucas sitter och matar meja, snart dax att sova natten för henne! Imorgon ska vi upp med tuppen, lucas ska till skolan för nån undersökning sen tar han meja och jag går å tränar.. :) 





Hemma hos molly idag!



Torsdag

Natten gick bra, skönt att få sova ut lite.. Vakna inte en ända gång! Lucas kom med Meja vid 8 i morse då satt vi och kramades i soffan en stund.. Just nu håller jag på att fixa och dona i vårat rum, Mejis har sovit i snart en timme så hon vaknar nog snart :) 

Vid ett ska vi in till stan till världens bästa molly, ha en bra dag!! 


Kram jlom 



tycker den är så fin!







Alltid sena nätter, tomma glas

Här ligger jag mitt i natten och tänker! 

dagen har varit lång och tråkig, sover ensam inatt.. lucas har meja med sig till sin mamma, får hem henne imorgon vid 8 tiden! Saknar henne så det för ont i mig, har sagt att Gud vad skönt det skulle få vara att få sova ut en hel natt någon gång men nu känner jag mig bara ensam och rädd, vill ha min lilla tjej här bredvid mig!! 
Nu kanske vissa tänker.. Har du och lucas gjorde slut!? Nej det har vi inte och mer än så säger jag inte! 

Imorgon blir det öppnaförskolan och kanske gudmorsmys :) 



Onsdag

Godmorgon!
 
"Jag mår inte alls bra, förkyld och förvirrad! Vet inte vad jag vill, finns så många val och alla är så enkla att jag blir rädd för att allt går för fort! Mitt huvud orkar inte tänka länge, just nu känner jag att jag måste följa mina känslor innan jag gör fel val och får mig själv att må dåligt"
 
Ja hej på er, sovit gott? Det har varken jag eller Mejis.. hon har sovit jätte dåligt inatt och ville tydligen vakna halv 7 imorse.. Kul för mig som både ska vara en glad mamma och jobba ikväll ;) 
Just nu sitter jag och mejis och myser framför datorn, funderar på att ta en promenad och rensa tankarna lite? En smart ide eller hur :) 
 
Hoppas ni får en toppen dag, kram jlom
 
 
 
Tänk om allt kunde vara lika lätt som det var här
 

Världens bästa tjejer!!!



Jag älskar dig





...




måndag

Hej vänner! 

Har ni haft en bra dag? jag har i alla fall haft en mysig, skön och jobbig dag! 

Vaknade brevid en glad bebis och sambo, blev att kramas under täcket en lång stund! Ner på stan för att kika på vinterjackor, hitta dock ingen. Träffat världens bästa Molly. Tränat, vilket var det jobbiga!! Vi gick på ett easyline pass och det var faktiskt mycket jobbigare än vad jag trodde! Conne följde med mig hem efter träningen, jag färgade håret och sen blev det tvmys med min lilla familj!! 
Fick nyss Mejis att somna vilket inte var det lättaste, hon har börjat böka runt så mycket.. Ska lägga sig på mage, ställa sig på att fyra, dra i håret, hålla handen, försöka sätta sig upp m.m...... Haha hon gör så mycket framsteg hela tiden, snart går hon väll säkert! 

Imorgon ska jag upp tidigt för att fixa 
mina systrar, dom har skolfoto och vill bli lite fina, dom har sprungit runt här hemma och försökt hitta nå kläder att ha på sig... Haha saknar faktiskt att få hålla på så där ibland! 
Sen vid 10.20 ska jag till tandläkaren, då ingen kan ta Meja får hon följa med dit, får se hur det går då hon inte kan hålla fingrarna borta från något hon har framför näsan!! 
Mejis snygga sovstil





Godnatt, kram jlom

Farsdag

  Hej på er! 

Idag har det varit Farsdag, vill gratta min fina älskade pojkvän på hans första farsdag! Han fick ett litet kort av Meja med en fin dikt på och choklad... Vi hade tänkt gått ut på en promenad med picknick men det slutade med en promenad med lucas mamma och sen pizza.. Tur att Lucas gillar pizza ;) haha

Blev att jobba vid 15.45 och sen ta en promenad hem med bästa Cornelia. Nu ska jag spendera resten av min kväll med dom två jag älskar mest. 

Sov gott, kram




Godmorgon

Sitter ensam i köket klar för jobb, tänkte ta bussen vid åtta.. Börjar 08.45 :) 
Efter jobbet tänkte jag träna, heja mig! Kommer säkert inte orka i sista minut, vi får se.. Bloggar senare! 

Ha en bra dag, kram jlom


Trött, vill sova 




Mejis kikar film


städ dag

hej fredag! 

vaknade kl 07.10 idag, morgonpigg mamma.. Mejis vaknade vid 09.00 då blev det frukost sen en helt ner bajsad pyjamas och en glad bebis ;)

Just nu städar jag för fullt, satt Meja i gåstolen framför en film 

bra dag

Godkväll alla fina där ute! 
Idag har jag och Mejis haft fullt upp hela dagen lång, Vid kl 10.30 tog vi bussen in till stan för att möta upp Eline.. Vi träffa Molly sen åt vi lite lunch på subway! 
Kl 12.30 gick jag och lillan till ÖFS, vi kom först dit så vi satt oss i fika rummet där Mejis fick lite mat. Sen vart det lite lek, sång stund och fotavtrycksmålning! 

Efter öfs gick jag ner på stan med Jessica sen följde vi med henne och lilla Tilde hem för lite bebis mys och prat, så roligt att umgås med någon som är runt samma ålder + har barn i samma ålder! Har verkligen haft en toppen dag och det tror jag Meja också har haft. Nu blir det lite jul känsla med glögg och pepparkakor till hela Sverige bakar!

sovgott, kram jlom





....



för jag är lycklig, hela långa veckan ut




Jag kan äta upp dig









Onsdag

Dagen har gått långsamt, vi tog bussen ner till stan vid 14.00 för att gå hem till Mollsan för lite kaffemys.. Vid 16.00 åkte vi med Mejas farmor hem, Gud vad kallt det var ute idag.. Glad att vi inte behövde gå hem!! Lucas mamma följde med in och prata en stund, Meja fick även ha lite farmor mys i soffan!! 

Har legat i sängen och tittat på Hart of dixie, har blivit helt fast.. Haha fast det blir jag i nästan alla serier jag tittar på! 
Nu ska jag försöka få lillan och sova sen dricka lite te!
Sov gott alla, kram jlom



Godmorgon

ligger brevid en sovande bebis och myser, Gud vilken vacker dotter vi har! 

Lucas är påväg till skolan och jag vet inte riktigt vad jag ska göra, är snuvig och har ont halsen så det blir en hemma dag för mig och lillfröken! Eline kommer ner en stund innan hon börjar skolan vilket är uppskattat :) 



 
 
 
 
 I look at my bestfriend and think: why the fuck do i love this retard
 
 
 

F/S

 
  • När kommer förlossningsberättelsen? :)
    Den är påväg, halvvägs klar! 
     
     
  • Sover tjejen hela natten?
    Hon brukar vakna och äta runt 3 tiden annars sover hon till halv 9-9!
     
     
  • Hur många syskon har du? Och hur stor lägenhet bor ni i? Du har en jättebra blogg föresten:-)
    Jag har 4 syskon som bor hemma med oss, vi bor i en 4a så det är rätt trångt.. eller väldigt trångt!

För några dagar sedan

 
 
 
 
 

Kära du





BVC

hej på er!
 
förlåt dör världens dåligaste blogging, jag tar massa kort och börjar på inlägg sen så orkar jag aldrig göra klart dom. 
 
Idag har vi vart hos BVC för läkarbesök, meja var jätte duktig och charmade doktorn med sitt fina leende, hon fick 6 månaders sprutan och det gick jätte bra kom några tårar sen vart det bra när hon fick ligga vid min tutte en stund. Nu under kvällen när jag har jobbat fick hon nog lite feber ett tag då hon vart hängig och varm annars gick det mycket bättre än förra gången hon fick sprutan då hon hade jätte ont och skrek hela kvällen! 

1 vecka vs 23 veckor

 
 

En skön kväll

Vi har spelat kort och snackat! Ibland är det skönt att bara umgås.. Ska nu mysa ner mig bredvid min älskade dotter och sambo! 
godnatt alla




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus