Mamma konstig




Crossfit

Hej, filmen igår var jätte bra. Jag rekomenderar den verkligen! Till dig som inte en har sätt ettan.. Titta på den! 

Idag har jag umgåtts med min fina vän Cornelia, jag och Mejis tog en promenix hem till henne vid 12 tiden sen tog vi bussen hem vid halv 4, vi har pratat och ätit massa choklad.. Haha! 
Vid 17.15 så var vi på måbättre för ett pass crossfit, de inriktade sig på ben och spänts idag.. Fan vad bra det gick, känner mig så mycket starkare och bättre! Idag ska nyårslöftena för 2014 skrivas, får se hur det slutar, haha! 

Ha en bra kväll! Kram jlom




tillbaka blick

Den här låten får mig på något konstigt sätt mig att tänka på min graviditet, dom sista veckorna innan Meja var beräknad så lyssnade jag på den här låten hela tiden..
En dag satt jag på balkongen, hjärtat bökade runt i magen, solen lyste på både henne och mig, den här härliga låten i öronen med tanken att jag snart skulle bli mamma.. just den dagen påminner den här låten om! Det var en bra dag som jag nog alltid kommer minnas, jag mådde så där super duper jätte bra just den där dagen! ♥
 
 

Lördag

Godmorgon kära läsare! 

Igår fick jag, älsklingen och Mejis en ensam kväll tillsammans, på min och lucas 21 månaders dag! Haha förut så räknade vi jämt men nu glömmer man liksom bort det.. Mer speciellt på årsdagen :) 
Vi lagade mat, åt gott och kikade på film.. Vi kollade på I think I love My Wife och sen någon skräck film! Blir så töntig efter skräck filmer, vågar inte ens gå på toa själv ;) 

Mejis somnade vid 12 tiden, hon har sovit hela natten och sover än.. Jag vaknade dock vid 07 av en riktigt hemsk mardröm.. Usch, min älskade Lucas dog och det gjorde så ont! Vill aldrig vara med om den hemska smärtan igen.. Min kära älskade Lucas var som tur bredvid mig i sängen när jag vaknade, haha! Jag vaknade gråtandes och väckte honom! 

Idag ska vi åka hem till Jessica och thilde, vilket jag tycker ska vi jätte kul. 
Skriver senare och svarar på frågestunden! 
Ha en bra lördag, kram jlom



26 december

Hej på er! 

Dagen har varit jätte bra, har äntligen fått umgåtts med mina favvotjejer! 

Jag och Eline tog en runda på stan, väldigt dåligt med rea må jag säga för att vara mellandagsrea! 
Jag fyndade i alla fall en svart sport bh, ett par coola tights och en hårfärg! 
När vi var klara gick vi till piacetto och köpte två cheescakes som vi tog med hem till Mollsan, där bjöds det på kaffe och lite skit snack! 



Just nu ligger jag i sängen i våra nya lakan som vi fick av Lucas farmor i julklapp, dom är så sköna! Kommer sova gott inatt! Imorgon ska jag upp och tvätta sen vid 10 ska jag gå på ett Core pass i mina nya tränings kläder. 



Sov gott, kram jlom 



Me and My babe






Juldagen

Då var den här jul afton över! Vi hade det jätte trevligt hemma hos lucas mamma, god mat och mycket jul klappar.. Senare på kvällen låg vi och kikade film! 
I jul klapp fick jag: 
En ny vinter jacka, en hotel natt med min älskling i Tällberg, stav mixer.. Har velat haft en sån jätte länge, mycket enklare att göra mat till Mejis. Haha vi sitter och mosar med sked hela tiden! 
Sen fick jag tränings kläder av Lucas :) 


Idag åker vi vidare till fredriksberg för lite mer jul firande med Lucas pappa och hans familj + lite mer släkt :) 
Hoppas vi hinner med till kvällen så jag får vara lite med min familj också! 




God jul alla bloggläsare, hoppas ni får en toppen dag








Nu var det jul igen

Nu är det jul..härligt! Har faktiskt ingen julkänsla alls, lyckades förstöra lucas julklapp som skulle blir så bra.. Känns ju surt men han får ta den som den är! Tur att jag köpte två julklappar. Ingen snö och ingen jultomte till meja på hennes första jul.. Hon får jul klappar i alla fall! Har inte haft råd men en jul klänningen så har slängt ihop något från hennes gaderob som faktiskt blev jätte fint tillsammans! 
Ska inte deppa ner mig och försöka göra det bästa av dagen är ju ändå omgiven av människor jag älskar! :)

Ska försöka få lite sömn nu, imorgon vid 10 ska jag vara på gymmet för ett crossfit pass innan julmaten!! 

Sov gott alla tomtar och troll! 

Från Ikea 



Uppesittarkväll!







Busunge







23 december

Då var det bara en dag kvar till julafton, 
Vi ska fira jul med lucas familj ute i olsbacka som vi också var hos igår, vi klädde jul granen och åt macka, julskinka med senap den tittade vi på James Bond skyfall.. Den var jätte bra :) 

Idag ska vi åka till Ikea med Marie-Louise och min mamma. Ska kika runt lite på saker till flytten sen kolla om jag hittar någon till julklapp :) 

Ha en bra dag, kram jlom







Idag blir hon 7 månader, min stora tjej!




Härligt

Hej på er! 

Ligger framför tven och kollar på LOST, har blivit helt fast! Gammal men bra serie. Meja sover sen någon timme tillbaka. Vilket är skönt, får jag en glad och pigg bebis snart :) 

Vid 10 tiden drog jag på mig träningskläderna och tog en springtur på 3 km, hade musik i öronen så och sköna skor för en fånga skull.. Det var riktigt skönt faktiskt! 

När lucas mamma slutat jobbet ska vi med hem till olsbacka för lite julmys :) 

Ha en bra söndag, ska försöka få in bilderna från London och dopet till bloggen när jag är där! 


Kram jlom 




Yeeees

Dom sa ja, fyfan vad härligt! Vi kommer att flytta så fort vi får tag på en lägenhet.
Jag är så himla glad, väntat i flera månader på det här! 

För er som undrar vad vi ska ha hjälp med. Vi har sökt om hjälp för ekonomiskt bistånd av soc då vi inte har råd med boende på egen hand! 
Det kommer ju inte bli så att dom slänger in massa pengar på mitt kort varje månad så vi kan leva loppan, vi kommer få använda alla pengar vi får in varje månad + lite hjälp av våra föräldrar sen hjälper soc oss med resten som behövs, dom har en budet på ca 13000 mån! 
Visst vi kommer på leva fattigt men jag längtar tills vi får starta ett eget liv tillsammans :) 

Nu ska jag försöka sova då vi hade en riktigt jobbig natt med Mejis igår, hon vaknade varje timme och bara skrek.. Bli säkert samma sak i natt så lika bra att lägga sig i tid. Imorgon ska vi upp för BVC kl 10.00! Hoppas meja mår bättre imorgon, tycker så synd om min lilla tjej! 

Godnatt säger en glad mamma! 









håller tummarna

hej alla!
 

Ska snart ta bussen till stan, klockan 4 ska jag och min mamma på socmöte igen.. idag får jag reda på om vi får flytta eller inte! Går dit med öppet sinne.. blir det ett ja så blir vi hur glada som helst får vi ett nej är det bara att ompröva och se vart det leder nästa gång! Våran soctant är så himla svår att läsa av, ibland låter det som att hon skulle kunna ge oss pengar till en lägenhet direkt och ibland låter det som att vi aldrig kommer få flytta! 
 
Har dock en stark känsla som säger att hon kommer säga ja idag, dom har egentligen ingenting att gå på som riktigt åt nej hållet! 
 
Håll tummarna så höra vi senare, kram jlom
 
 
 
 

Härligt

Vilken härlig kväll, jobbade från 16.15 till 18.30.. Sprang till bussen som gick 18.31, haha hann precis! Bytte om och var på måbättre igen med Lucas mamma vid 18.50 för ett boxpass och fan vad roligt det var! Känner mig starkare och duktigare. 

När jag gick på mitt första bodypump pass med Jenny efter graviditeten så kunde jag inte ens göra en situp, nu klarar jag flera stycken utan problem. 
Jag har alltid haft en väldigt dålig rygg, den känner jag knappt av längre vilket är otroligt skönt! 

Nu ska jag hoppa in i en dusch sen mysa in mig i min kärleks armar, hoppas på en massa träningsvärk imorgon! 

Kram på er, jlom




Lik far men söt ändå




Sjukstugan fortsätter

Hon mår bättre men tempen är fortfarande lite hög, hon snorar och är hostig :( 

Meja har fått badat och myst idag, nu sover hon i min famn. Snart dax för mig att gå till jobbet, hoppas jag hinner träna efter.. :) Imorgon slutar lucas tidigt så då ska jag passa på att ta mig till gymmet! Förra passet jag var på med lucas mamma kändes as bra och så var det roligt! Crossfit är nog det jag tycker är roligast nu.. Man får liksom utmana sig själv och det gillar jag :) 

Ha en bra kväll kram jlom 




På bättringsväg


...


Vart är meja? 


Tittut! :) 



Fullt

Vi har fått massa kläder från lucas pappa som hans systrar har haft och så här ser det nu ut.. 






Frågestund




Godmorgon

Vaknade nyss, Meja och lucas sover fortfarande.. Hoppas att Mejis mår bättre idag, vi ska ta det lungt hemma med lite film mys.. Får se om vi tar oss ut på en promenad för lite frisk luft!

Känns som att jag bloggar om samma sak hela tiden, fast det värkar bara vara jag som tycker det är tråkigt då jag inte tappar läsare! Ni är underbara :) 
Har öppnat en ny blogg som jag håller på att fixa, blir den bra så kommer jag öppna den och testa blogga där ett tag med lite nya och bättre kategorier.. Låter inte det som en bra ide?  
Känns som att jag bara "skriver lite vad jag vill här" vill börja blogga på riktigt med olika ämnen och katogorier om mamma livet m.m! För det var ju det jag hade tänkt mig.. Som förut så hade jag min gravid vecka för vecka.. Något sånt! Att ni får följa min resa "vecka för vecka" att komma i form typ? :) 
"Veckans fråga" osv. 

Kram jlom 





Sliten tjej




Gröt och macka till en liten sjukling, nu mår inte lite bättre, vilket är jätte bra.. Hon har haft feber och varit hostig hela dagen men nu hoppar hon för fullt i sin gåstol :) Vi försökte oss ut på en promenix men Mejis fick panik, hon kunde inte somna och så vart hon så varm.. Fick bära henne hem! Sen sov hon i min famn i ca 1,5 h! 

Vi ska mysa ner oss i soffan snart för klockan 21.00 är de det okända på tv :) 


Hemska natt!

Igår kväll började Meja hosta, den var riktigt djup och lät som att hon hostade upp lugorna. Inatt vaknade hon helt förtvivlad och hostade.. Det jag fick göra var att lugna henne och försöka få i henne lite vatten, så jobbigt när man inte kan göra något gör så ont i mitt mamma hjärta! Imorse vid 06.30 vaknade vi och gick upp, satt mig vid datorn för att kolla lite om hosta och barn så kom jag inte på någon video där någon filmat sitt barn och precis så lät meja och det var tydligen krupp.. Låter typ som en skällande hund.. Om hon blir värre så får vi nog ringa BVC och rådfråga lite! 

Vi somnade om vid kvart i nio och jag vaknade 2 h senare. Mejis sover fortfarande, kan vara så att hon börjar få  feber också ska tempa henne när hon vaknar! Mamma lilla älskling <3




Godmorgon

Vi har haft en rolig och mysig helg i fredriksberg men idag är det dax att åka hem till falun.. Är så sugen på pestosallad med kyckling, ska ringa mamma och säga att jag önskar mig det till middag! 

Kvällen igår var trevlig, maten var jätte god! Godaste potatisgratängen jag någonsin ätit faktiskt.. Haha! Vi åkte hem vid 21, vi kikade tv och försökte få Mejis att sova men hon somnade inte förens 23.30 och hon vaknade vid 08.00 så vi får väll säkert en trött bebis idag! 



Ni är mitt allt










Tre från idag!






14 december

Hej på er! 

Sitter i soffan och tar det lugnt hemma hos Lucas pappa i fredriksberg, vi har det bra och det känns skönt att få komma bort i någon dag från vardagen! Vi åker hem på söndag! 
s
Ska snart börja göra oss iordning för lucas farfars och hans frus bröllopsfest! 
Vi ska vara där vid 16.00, det blir säkert jätte trevligt :) 

Mitt lilla busfrö 



Torsdag

Godmorgon! 

Dottern har somnat om, alla här hemma är sjuka förutom vi.. Vill bara ta vagnen och dra härifrån! Som tur slutar molly och eline samtidigt vilket betyder att dom kan vara med mig och Mejis en stund så vi slipper denna sjukstuga!! 

Vi ska på bröllopsfest på lördag i fredriksberg så jag hoppas att det inte blir någon snorpresent hos oss.. Vet hur mycket lucas vill dit :) 

Senare ska vi hem till mina kusiner, mamma ska vara barnvakt och Mejis ska få leka lite med Gry och Bella. Sen drar jag mig mot måbättre för ett träningspass med lucas mamma, vi ska gå på body pump.. Får se hur det går då jag har sån jävla träningsvärk, som lucas säger det ända som botar träningsvärk är träning :) 

Sötnosen 




Hemma mys

Godmorgon, haha min PW blev inte av.. Har dödens träningsvärk! 

Idag blir vi hemma hela dagen tills det är dax för mig att jobba! 
Sitter framför tv:en medans Mejis leker på golvet, så skönt att hon börjar "sköta" sig själv så man slipper ha en bebis på höften vad man än gör.. :)

Mormor och moster är hemma och är sjuka så vi får lite sällskap, skönt.. Hoppas ni får en bra dag, kram jlom








Överlevde

Jag överlevde, härligt va? Passet gick as bra.. Fan vad glad jag är att jag kommit i gång med den här jävla träningen nu, nu är den fan i mig igång och jag ska nå mitt mål.. 
Xfit vad roligt, fick jobba med våra egna kroppsvikter idag.. Härligt, har lite svårt att hitta rätt vikter annars! Mycket roligare att gå på pass och köra fullt ut än att gå på gymmet och inte riktigt veta vad man ska göra! 
Haha har sagt att om jag ska gå ner i 
vikt så måste jag nog flytta från min mamma, hon lagar tjockis mat.. Eftersom resten av familjen åt köttbullar, prinskorv och spagetti så gjorde jag i ordning lite ägg, skinka och fil till mig själv!! :) 

Nu har jag duschat och ska sova för natten, trött mamma! Imorgon blir det upp för PW innan frulle.. 

Jag vill och jag kan! 
Kram jlom



Bok och sång mys








Bästa du!




Leka med Thilde

Sitter i soffan bredvid min man med en liten tjej i knät som försöker äta upp mitt hår. 

Vi har haft en bra dag, inte för kallt ute och inte för varmt.. Så himla roligt att se hur Mejis blir när hon träffar sin kompis thilde, dom känner liksom igen varandra nu och Meja vill ta på hela henne.. Haha hon sträcker sig och vill hålla handen hela tiden! 

Nu ska jag göra mig klar sen blir det ett Xfit pass med svärmor.. Skriver senare om jag överlever! 





Godmorgon

Vaknade precis efter en skön natt, Mejis har bara vaknat 2 gånger!!! 
Vi ska gå upp och börja fixa i ordning oss för vid 10 ska vi ta bussen till Jessica och thilde för lite lek och mys.. 

Just det, vi var på soc möte igår och det gick jätte bra.. Hoppas dom säger ja den här gången! Hon tyckte vi skulle börja leta och göra intresse anmälningar för säkerhets skull, om det blir så att vi har en lägenhet vi kan tacka ja till och vi får ett ja av soc då får vi äntligen flytta!! 
Tänk att snart kanske vi kan börja vårat liv på riktigt tillsammans!

Kram jlom 

Bebis var trött igår







4 från igår kväll!

 
Ni gör mig glad, tack för att ni finns! ♥
 
 
 

julbord

Hej, känns som att det var miljoner år sedan jag satt vid datorn och blogga! 
 
Denna dag har varit en jätte bra dag, min mosters man bjöd hela våran stora familj + lucas och albert på julbord uppe på hans resturang Dalasalen! Gud vad gott det var, haha min moster och mina kusiner var där också.. var så länge sen jag träffade dom.. gry var väldigt intresserad av Mejis och ville att hon skulle komma hem till henne och leka med henne och hennes leksaker.. Så nu ska vi hem dit på torsdag för lite bellis och grytis mys :) 
 
Efter julbordet tog jag, Lucas och Meja en promenad till ica maxi för att handla lite gröt och plommonpuré sen fortsatte vi gå hemåt! 
 
Till middag blev det varma mackor. Jag och Madde har klätt granen, som blev riktigt söt faktiskt.. vi har en jätte liten gran och inte alls så mycket att pynta den med! haha.. 
 
 
 
 
 
 
 

Älskade familj!






Fredag

Hej på er! 

Fredag idag, härligt!! Vid 10 drog jag och tränade, gick på ett Core pass.. Fy vad drygt det var! Sen har jag och Mejis myst hela dagen.. Tagit en varm dusch och ny sitter vi vid Disney channel! 

Glömde busskortet så fick gå hem från gymmet i det kalla, blåsiga och snöiga vädret..




Första snön

 
 
Vilken dag, första snön föll idag när vi var hemma hos eline.. Haha jag blev som ett litet barn! Meja titta förvånat på det vita som föll utanför fönstret. Efter vi vart hos Eline som bjudit på frukost/lunch tog vi bussen till stan för att möta upp thilde och Jessica. Vi tog en promenad till öppnaförskolan i stormen.. Det var faktiskt inte så roligt då det var så mycket mammor där! 
 
Har lagat middag till hela stora familjen, det blev korvstroganoff med ris.. Nu ska jag tända ljus, värma glögg och göra i ordning pepparkakor med ädelost!!
 
 
 

Mys i pappas tröja som inte alls är förstor!




Bökfia

Nu är vi klara och ska snart dra oss till bussen, Mejis har varit en riktig grinmaja inatt!! Så svårt när hon sover och gråter få vill jag inte ta upp henne så hon vaknar!!  

Haha, sen hon börja röra sig så mycket är det omöjligt att få en bra bild på henne :) 


Lycklig

Hejsan svejsan alla söta där ute! 

Fullt upp hela dagen lång! Vart med molly på förmiddagen, var med Eline på eftermiddagen och var med Conne på kvällen!! Haha tänk att man hinner vara med så många man tycker om på en dag.. Hunnit titta på 5 avsnitt av new girl och myst med min man också!! 

Nu ska lampan släckas och jag ska sova, imorgon tar jag och Mejis 10 bussen hem till Jessica och thilde.. Får se vad vi hittar på!! Mejis första kompis, hon har vi skrivit in i hennes första år bok.. :)

Natti


Vi har alla vart små!



Tisdag





Godmorgon! 
Gud vad jag sovit skönt inatt och när jag vaknade så kunde jag inte röra armarna, jag har sån träningsvärk från när jag var på boxning med Lucas mamma, fyfan vad roligt det var :) 

Nu har Jag fått i Mejis lite gröt, tänk att man kan vara så glad precis efter man vaknat!! Ska väcka lucas så ska han få göra mig sällskap vid frukost.. Senare ska vi hem till mollsan för lite kaffemys hörs sen!!



godnatt



Välkommen 1 december

Godmorgon 

Idag är jag och Meja glada för idag kommer våran älskade Molly hem från Spanien, tänk vad man kan sakna någon efter så kort tid!! 

Mejis har sovit hela natten, vilket var jätte skönt då jag inte fått sovit en hel natt på väldigt länge. Igår kväll var vi barnvakt åt Lucas bror Rasmus, vi skrattade och spelade monopol sen vart jag och meja trötta så vi gick och la oss, 
Idag är det första advent och 1 december.. Inge snö och plus grader ibland. Inte okej.. Vill ha det vitt och fint :) 






Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus