18 månader ♥

  
             
 

hungrig

Mejis sover 
Bordet är dukat för 10 personer som ska äta tacos
Jag är hungrig och otålig

hämtade ut mejis pass igår

 
 

Fredag

Hej vänner!
 
 
Äntligen fredag, vilket betyder att vi har två dagar med pappa utan att han går i skolan.. härligt! 
Mina planer för helgen 
  • Taco och idol mys ikväll
  • Fira min fina vän molly som fyller år på måndag, vi ska äta middag hos henne ett gäng tjejer
  • Lucas fyller år på söndag så då blir det att fira honom
Jag och Mejis har precis ätit lunch efter en promenix då Meja inte kunde somna så tog vi en tur i vagnen.. konstigt nog somnade hon direkt och hon hatar att åka vagn. Barn kan vara svåra att förstå ibland!!! 
 
Imorse vid 9.30 kom prästen som ska döpa Meja, hon gillade jag verkligen och är glad att hon ska döpa våran dotter! Vi pratade om sånger och hur allt går till, känns faktiskt som att det kommer bli bra iallafall allt vart på så kort tid. Eline ska ju vara gudmor men hon är inte döpt så prästen sa att antingen döper hon sig eller så får du välja någon annan så nu ska min älskade vänn döpas också för min dotters skull, haha♥
 
 

F/S

F: Hur går amningen? :-)
 
S: Det funkar fortfarande jätte bra. Ville sluta ett tag när meja var runt 10 veckor men Lucas och min mamma fick mig att fortsätta! Då det inte fanns någon mjölk kvar typ så fick jag kämpa i några dagar tills det var som vanligt igen! Kommer fortsätta så länge det funkar för oss båda och det hoppas jag att det gör ett tag till :) 
 
 
 
 

Tips

lite tips på doppresenter från http://lekmer.se 
 
 
 

lång dag

Hej på er! 
 
Jag är trött som bara den... Har precis duschat och ska snart mysa ner mig i soffan med min lilla tjej! 
 
Idag har jag vart med Josefin en stund på förmiddagen, vi kikade igenom lite bebiskläder och pratade.. Följde med henne ner till bergnils för att kolla målafärg och för att få Meja att somna, efter det gick vi hem och då kom gudmor Eline med lite cupcakes till mig ;) Mummmma! 
 
Sen resten av dagen har jag städat, rensat och badat Mejis (när ni läser badat så läs gjort rent var ända liten vrå på hela hennes lilla kropp) våran lilla tjej blir att lukta så himla illa efter bara någon dag.. hennes tåsvett är inte ens något vi behöver prata om! Fyyy. 
 
Kram jlom
gulle
 
 
 
 
 

...

bli aldrig
 

godnatt

Godkväll
 
"Hemligheten till lycka är inte att söka efter mer, utan att utveckla förmågan att uppskatta mindre."
 
Meja var jätte duktig idag när vi skulle ta passfoto och hon vart superduper söt, tant polis sa att Meja gjorde hennes dag när vi kom med henne och hon log som bara den.. vårat lilla charmtroll! :) 
 
Efter vi fixat pass skjutsade Leif hem oss och vi satt igång med att städa vårat rum, fy i helvete hur det såg ut men nu är det städat och fint.. så skönt när man ska lägga sig och sova i ett ny städat rum, tycker inte ni det? 
Imorgon kommer Mejas gammalkusin Josefin och hennes dotter Julia på besök så imorgon har vi något att se fram emot iallafall.. :) 
 
Kram jlom
 
 
 
 
 

dagens meja


Ny vecka, nya möjligheter

 
Godmorgon på er kära läsare! 
 
Jag har haft en helvetets natt här, meja har vaknat var och varannan timme för uppmärksamhem, matning och gnäll.. Som vanligt sov hennes pappa som en stock och hörde inte ett ända ljud.. skönt för honom ;)
 
Har precis duschat för att blir en människa igen, nu ska jag försöka få upp Lucas så jag får lite sällskap vid frukosten! 
 
 
 
 
 

Den högsta nöjet i livet är att göra det som folk säger att du inte får.

 
 
 
 

4 månader

Det är vad våran böna blir idag! Det var 4 månader sedan du kom till världen, du tog mitt hjärta och den kärlek som jag har för dig går inte att förklara.. min käraste ägodel ♡ 
 
  • Du vänder dig från rygg till mage och tvärsom.
  • Du sitter bra med stöd av armarna. 
  • Du skrattar som bara den när du tycker något är roligt och blir helt till dig. 
  • Du undersöker allt du ser och får tag i med dina händer och din mun.
  • Du har blivit mammig, väldigt mammig. 
  • Din pappa är den roligaste person du vet ♡
 
 

Söndag

 
 
 
 
Godkväll alla fina! 
 
har ni haft en bra söndag? själv har jag faktiskt haft en toppen söndag, spenderat hela dagen hemma hos Mejas farmor.. Vi har tagit det lugnt och vart ut på en kort men välbehövd promenad! Vi har en extra vagn hemma här som vi har bytt till sittdelen på och Mejis älskar den verkligen, hon sitter jätte bra också så nu längtar vi till farfar magnus kan komma till falun med sittdelen till vår vardags vagn för jag hatar liggdelen
och det gör min lilla älskling också, vi blir bara osams när hon ligger där och är förbannad hela tiden för att
hon ogillar att ligga ner ;) 
 
Just nu ligger vi i soffan och tittar på serien BRON, haha inte för att jag tittar speciellt mycket.... menmen! 
 
 
Imorgon är det en ny vecka och vi ska fixa pass åt mejis, vi gjorde det aldrig i fredags då Lucas bror vart och må dåligt så han behövde åka hem från skolan så jag och lucas åkte hem istället! 
 
kram jlom
 
 
 
 

höstväder

Börja regna som bara den efter en liten promenad med svärmor.. bebis sover som en stock under taket på terrassen ♡








gung gung

 

lördag

Godmorgon på er!
 
Är det bra med er? Jag är lite förkyld och har ont i nacken så om ni frågar mig är det sådär. 
Undra vad denna dag har erbjuda, det är ju lördag och så ser det ut att bli fint väder.. kanske ska man ge sig ut på en lång promenad! Ikväll blir det iallafall film och pizza mys med min man ♥
 
Igår kväll hade jag lite ensam tid med mina vänner, jag och Eline åkte hem till Conne och kikade lite idol! gud vad jag inte gillade att Kevin gick vidare.. han sjöng ap dåligt igår, han gick ju bara vidare för att alla tjejer (finns säkert nån kille) tycker han är snygg så dom ringer och röstar som bara den, får väll hoppas han visar vad han kan nu :)
 
Det är skönt att vara utan meja någon timme ibland men jag saknar henne så himla mycket och så vet jag inte riktigt vad jag ska göra eller hur jag ska bete mig, haha? Det är jätte svårt tycker jag, när man är med en liten bebis nästan 24/7 och sen när man är ensam blir man lite förvirrad man vet liksom inte vad man ska göra med händerna eller hur man ska prata! Haha hoppas inte att det bara är jag som har det problemet. 
Sen när jag kom hem låg jag i sängen och myste bredvid min lilla prinsessa och sen somnade jag som en stock. 
 
Meja vände sig från rygg till mage igår, jag blir så stolt över henne.. hon är så himla duktig min lilla tjej!
Hon är liten men stadig! 
 
Kram jlom
 
           
 
 

 

In till stan för möte




Jag tycker hon är grym

 

godnatt

Just nu håller jag på att lägga Meja, hon ligger i sin säng och tittar på spelmobilen som spelar och snurrar.. haha nu försöker hon sätta sig men kommer inte så långt, får se om hon vill somna annars tar jag upp henne så får hon mysa en stund till.
Min lilla tjej gör så mycket framsteg hela tiden ska ni veta, jag tycker hon är så före i utvecklingen om jag ser andra bebisar som är lika gammal som henne! Hon sitter jätte bra själv nu, inte så att man kan lämna henne men det går framåt! Hon har börjar skratta jätte mycket och men märker hur hon känner igen ansikten på alla nära och kära.
 
 GODNATT ALLA FINA
 
 

I got the eye of the tiger

I got the eye of the tiger, a fighter, dancing through the fire
‘Cause I am a champion and you’re gonna hear me ROAR
Louder, louder than a lion
 
 

17 september

Hej på er!
 
Har precis ätit lunch efter en promenix med bästaste Eline. Nu ska jag och Meja mysa som bara den för jag är trött! Vid 14.00 ska jag ringa en socgubbe för att boka tid om att skriva på faderskapspapperen som jag och Lucas inte har fixat än.. :) 
 
Ha en bra dag
kram jlom
 
        
 
 
 


             
Hitta två bilder som fick mig på bra humör ♥


Alla mammor där ute!


Äppelpaj

Måndag här, ny vecka och nya möjligheter! 
Idag har jag vart ner till stan med min lillasyster Jossan, vi lämnade tillbaka en bok på biblan.. Har haft boken träning för nyblivna mammor hemma i 1 månad nu och vet ni vad jag har öppnat den två gånger. Så typiskt mig.. säger att jag ska ge mig in på något sen händer det aldrig! Är för omotiverad tyvärr.. Men nu är det fan dags för mig att ta itu med den här kroppen som jag inte är nöjd med för fem öre......

 Efter vi hade vart på biblan tog vi en runda på stan, det som följde med hem var två presenter till min älskade sambo som fyller år snart! 
Senare på dagen vid 15 tiden gick vi upp till gudmor Eline och bakade lite äppelpaj, gud vad god den blev.. fick lära mig något nytt också, man kan ju göra egen vaniljsås ;) haha visste inte att det gick. Vi pratade och åt lite paj sen drog vi hem till mig och satt med min familj en stund innan Eline drog sig hemåt för lite middag. 

Meja somnade nyss och hoppas hon sover bra i natt då hon har sovit dåligt idag under dagen, ska lägga mig och mysa bredvid min Lucas sen sova så godnatt på er alla fina där!


Kram jlom


Söndag

Hej på er! 
 
Gårdagen blev inte riktigt som planerat, det var ingenting uppe vid gruvan bara gruvvandring m.m för barn och det kunde inte jag och Mejis vara med på så vi tog en promenix hem och städade mina syskons rum.. åh herregud vad det såg ut, haha! Höll på i 1h och 30 min.. Och min bror ville inte hjälpa till, tur att jag är så snäll! 
Senare på kvällen var Jag och Lucas med Eline och Cornelia. Vi satt nere vid slussen, åt kakor, nöter och pratade sen vid 11 tiden var jag jätte trött så då blev det lite mys med min älskling sen somnade jag som en stock :) 
 
Idag är det söndag vilken betyder att jag ska jobba så Mejis ska hem till farmor vid 15.00 då Lucas är i borlänge och kollar på folkrace med sin pappa. 
 
Imorgon är Lucas ledig så då ska vi nog in till borlänge för att fixa pass till Mejis, vi ska ju till London om lite mer än en månad! Längtar som bara den ska bli både spännande och roligt.
 
Bilder från i torsdags.
         
 
 
 

kärlek

          
          
          
          
          
          
          

Ett år sedan idag

14 september 2012 var den dagen jag fick plusset på stickan den dagen jag fick veta att jag väntade vårat barn. 
 
Jag var jätte nervös, satt i väntrummet på umo och väntade på att det skulle bli min tur.. Många andra tjejer jag visste vilka de var satt också där vilket gjorde mig ännu mer nervös. Det blev min tur och Karin som banmorskan hette frågade vad jag ville ha hjälp med, jag sa att jag ville ta ett gravtest och hon frågade om jag hade haft några symptom och jag sa att min mens är försenad med 21 dagar något annat har jag inte märkt. Jag satt och väntade på att hon skulle komma tillbaka med testet som jag var helt säker på var negativt. Hon kommer in och sätter sig och håller för testet med papper och så frågar hon 
- jaha vad tror du det visade? 
- Negativt, ville bara komma hit och kolla för säkerhetsskull
- oj, för det här visade positivt. 
 
Jag brast ut i gråt. Det var rädsla och lycka på samma gång men jag kände direkt att det här vill jag göra, jag vill behålla det här barnet som finns inuti mig och det var de bästa valet jag gjort i hela mitt liv! 
Från den studen har mitt liv förändras från alla håll och kanter, tänk att det lilla livet som låg i min mage var min älskade Meja som jag älskar med hela mitt hjärta! 
 
Min fina Meja Inez Maria Nordström Arcari!
 
 
 
 
 
 

Lördag

  Hej på er!
 

Hade en rolig kväll igår med fina vänner och Lucas, vi var uppe på gården en stund sen gick vi ner till gruvrisskolan och satt oss där, pratade och skrattade för fullt! 
 
Sen när Jag och Lucas kom hem hoppade jag in i en dusch sen gick jag och la mig.. :) 
 
Idag ska Jag och Mejis med min mamma och syster upp till gruvan, vet inte riktigt vad som var där uppe men dom hade nå utställningar och grejs, haha! Sen ska vi hem till Cornelia för lite filmmys!
 
 

Godmorgon

Uppe med tuppen idag då Meja är en morgonpigg tjej nu för tiden, hon vaknar halv 7 sen somnar hon om ca 8 och då är jag pigg och inte kan somna om! 
 
Idag blir vi bara hemma, ska ta itu med lite tvätt och dammsuga vårat golv sen vid 1 ska jag till mina systrars skola och hälsa på då Maddes lärare vill träffa Mejis, Har haft henne sen jag gick i 3an så hon är lite nyfiken på våran lilla tjej. Får se om vi orkar oss ut på en promenad senare, det är så tråkigt väder ute så det känns inge roligt... 
 
Ha en bra dag alla fina
kram jlom
Gammal bild på arkivet
 

just nu - jorgobé peel off mask

         
 

F/S

F: Ska ni döpa meja? :)
 
 
S: Ja vi ska döpa Meja, Det blir dop den Lördagen den 12 oktober i Aspeboda kyrka :) 
 
 

Snyggaste tjejen i stan

 
 
 

missa inte

Missa inte hela sverige bakar ikväll, jag och Lucas har väntat ett helt år på att det ska börja.. haha! 
Så himla bra. Vi följde det i början på min graviditet :) 
 
 

Öppnaförskolan

Godkväll vänner!
 

Idag har inte vart min dag.... efter vi kom hem från öppnaförskolan har jag vart grinig och inte haft någon ork.. tog panodil och åt lite mat så nu mår jag bättre! 
 
Öfs gick bra, vi var där med Mamma Jennifer + hennes lilla Millie och Mamma Jessica + hennes lilla Tilde. Vi gick på en liten rund tur där inne då det var våran första gång sen lekte Meja lite innan det blev sångstund. Efter sångstunden gjorde vi Fot och hand avtryck.. velat gjort det sedan Mejis kom men har aldrig blivit gjort. 
Hade jätte trevligt dock var det inte riktigt min grej men jag ska ge det en chans. 
 
kram jlom
 
 
 

Torsdag

Hej på er och förlåt för världens sämsta upd! 
 

Idag är det torsdag, jag och Meji har gjort oss iordning för öppnaförskolan som vi ska till kl ett.. Idag ska vi dit också.. haha! 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

Min skrotunge älskar att bada






Fredag

 
Hej vänner!

Äntligen fredag. Nu har vi lucas hemma hela helgen! Haha är så himla tråkigt att sitta hemma själv hela tiden, jag och Meja har aldrig något att göra..! 
Imorse när vi vaknade tog vi oss ut på en promenad runt tisken sen lite styrketräning.. känns skönt, idag ska vi fixa till på rummet och rensa lite bebis kläder, Lucas kusin josefin ska få en liten pojk i november så håller på och slänga ihop lite pojkkläder till henne som vi har hemma.. eller vi har en hel del som bara ligger efter som vi inte anväder det till Mejis :) 
 
kram jlom
 Mys

Autumn

 

Ni gör mig lycklig!

 
 
 

Jag var stor

 

Godmorgon

 
En trött mamma här, Meja tyckte det var en bra ide att äta 5 gånger i natt och vara pigg vid halv 7 imorse.. det tyckte dock inte mamma! 
 
Idag är det tordag, jag och Mejis ska gå på öppnaförskolan kl ett med Jennifer och Millie. Har aldrig umgåts med jennifer men det blir säkret jätte roligt.. Vi är ju ungifär lika gamla och våra tjejer skiljer det bara ca 4-5 veckor på :) 
Nu ska jag försöka få i mig lite frukost om nu Meja tilllåter det idag.. Sen titta på lite serier! 
 
 Så känner jag typ nu. 
 

september

Godmorgon alla fina! 
 

September kylan har tagit över nu och man känner verkligen att det börjar bli höst, jag tycker om hösten.. när det börjar bli mörkt på kvällarna och man kan mysa framför tv:en med tända ljus! Det gjorde vi igår, hela familjen! Vi tände ljus, drack te och åt macka framför idol! 
 
Idag är det tisdag, jag och Meja ska dra oss upp mot Eline om ett tag och umgås med henne en stund innan hon drar till skolan, då ska vi ner till stan och fixa syntest åt mig då jag ska börja övningsköra med Lucas mamma. Vi ska på kurs den 9 september så det är dax att jag fixar det där syntestet som jag sagt att jag skulle göra i typ två veckor.. haha! 
Sen vet jag faktiskt inte vad vi hittar på. Ut på en lång promenad kanske, det ser ut att bli fint väder hela dagen idag :) 
 
 Mitt älskade barn igår
 

Morgon mys

             
           
 
 
 

godnatt

hej vänner! 
Ligger i sängen brevid dom två personer som tar upp störst plats i mitt hjärta ( å mesta delen av sängen) klockan är snart halv 11 och jag ska sova. Trötter som man är, men ska jag orka vara en pigg och glad mamma så känns det som att det är en bra tid att lägga sig på!
 
Idag har vi legat hemma och tittat på film, myst och städat.. klockan 16.30 var det dax för mig att jobba. Jobbade med H idag så hade någon att prata med under passet. väldigt trevligt!. Vid 19.45 mötte lucas upp mig och vi tog en promenad hem tillsammans.  
 
Imorgon är Lucas ledig så vi ska upp till dalasalen och äta lunch sedan ta en promenad in til stan för att handla byxor åt lillan, hon har så himla långa ben
så vet faktiskt inte vilken storlek hon ska ha.. 56 sitter bra vid magen men är för korta.. 62 är för stora vid magen och sitter bra i benen.. kan det inte finnas någon storlek där i mellan? :)
 
  Godnatt, sov så gott
kram jlom 
 
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus