10 veckor

Idag blir våran skrotunge hela 10 veckor, tiden går för fort! När jag ser nyfödda bebisar ser jag verkligen hur mycket Meja har växt.. man märker det inte ens själv! Nu börjar hon hålla i saker och hon hatar att ligga ner, hon vill mest sitta eller stå! Hon älskar att prata och le, skratta har vi inte kommit till en men hon försöker så hon håller på att spricka! haha. 
Hon har börjar somna tidigare, mellan 20.00 och 22.00 och vaknar vid ca 7 tiden för matningen sen somnar hon om och vaknar vid ca 10! Nu har det rutiner här hemma vilket är jätte skönt, hon äter ca varannan timme och sover 2-3 gånger per dag!
       
       
       
       
       
 
 
 
 

F/S

F: Varför hos din mamma men inte lucas familj? Är din familj mer "stöttande" än lucas?
 
S: Lucas och min familj är lika stöttande och alla älskar våran dotter lika mycket det handlar inte alls om det, långt innan jag vart gravid "flyttade" lucas hem till oss och sen blev det bara så! Lucas mamma bor en bit från stan och min mamma bor inne i stan så det är en stor fördel med tanke på både att ta sig in till stan och pengar! 
 
kram jlom 

BVC

       
Igår var vi hos bvc för vägning och mätning sen läkarbesök, det gick jätte bra! Meja väger 5385 g och var 60 cm lång.. våran stora tjej! Hon klarade alla tester jätte bra och läkaren tyckte hon var jätte stabil i både kropp och nacke! 
Vårat lilla charmtroll låg och skrattade å pratade under hela besöket! :) 
 


 

ps.. i love you

 

F/S

F:
 Vad har du för barnvagn?
 
Vi har en City cross capri black
F:
Bor du, Lucas och meja i egen lägenhet? Eller hur bor ni? :) ni har en jättesöt tjej, och din blogg är grym att läsa :)
 
Nej Jag, Lucas och Meja bor inte i egen lägenhet vi bor hemma hos min mamma i ett trångt rum, tyvärr.. men vi hoppas på en egen lägenhet till nästa år! Tack så mycket :) 
 

GODNATT

 

F/S

Fråga:
Hur är det att vara ung mamma är det jobbigt? 
Hur har ni det ekonomiskt? 
Ångrar du din dotter ibland? 
 
Svar:

1. Min uppfattning om ålder är inte så viktig, jag känner mig som vilken mamma som helst! Det kan väll vara jobbigt ibland när jag bara skulle vilja lägga mig och ta det lugnt eller få sova en hel natt/morgon utan att behöva vakna.. Men att ha den mest underbara personen vid min sida som tittar på mig och ler gör alltid dom situationerna så mycket lättare, hon får mig på bra humör direkt! Jag kan göra det mesta som min vänner kan inte lika ofta bara! 
Meja följer med på det mesta. In till stan, hem till vänner, ute kvällar (utan alkohol) och mer har vi inte hunnit med.. haha! 
Jag tycker jag och Lucas klarar oss bra som unga föräldrar! Är så stolt för oss båda som faktiskt klarar det här så bra som vi gör ♥ Svar på din fråga bättre.. Det är toppen, jag är lycklig! 
 
2. Vi klarar oss bra ekonomiskt nu, vi har pengar så det räcker och meja får det hon behöver! 
 
3. Aldrig!! Inte ens kommit upp i tanken.. Inte ens när jag blir arg och irriterad, skulle aldrig i hela mitt liv ångra henne vad hon än skulle göra! Hon är min ögonsten, mitt allt! Skulle inte kunna tänka mig en dag då hon inte fanns hos mig. Mitt älskade lilla barn, jag älskar dig idag, imorgon och föralltid!
 
 
 
 

Jag ska lyckas!

Godkväll på er! 
 
Denna dag har bestått av ett träningspass och städning.. Hade sån träningsvärk från i söndags när jag var på pass med lucas mamma så det blev att träna rygg och mage, försökte mig på lite jogging på bandet men det ville inte mina lår! Det känns skönt att vara igång igen, känner mig så glad att jag tar tag i det här nu.. ska försöka ta mig till mitt mål i lugn takt! 
Idag väger jag 81 kg, vid förlossningen låg min vikt på hela 95 kg så jag har ju förlorat det mesta av dom kilo jag gick upp under grav, min vikt vid inskrivningen på mvc låg på 79 kg och då var jag verkligen inte nöjd med mig själv.. Jag har satt ett mål och det är att jag ska försöka gå ner till 65 kg och bli nöjd med mig själv, för ca 2 år sedan vägde jag ca 63 kg och om jag tittar på bilder från förr ser jag verkligen hur snygg jag var, vill kunna säga det igen! Jag är snygg!!
Det får ta den tid det behöver men jag ska lyckas!! Jag vill känna mig snygg och vältränad när jag tittar mig själv i spegeln! 
 
Jag ska lyckas, jag kan och jag vill! 
 
bild från 2 år sedan
 förra sommaren 
 

Du är min ängel ♥

         
 

Min älskade lilla familj

 
 
 
 

Ny vecka

Godmorgon folket!

Det blev ett träningspass med Jenny igår kväll, vi var på bodypump och uha vad jag har ont i armar och ben idag!

Jag ska snart gå till konsum och handla lite frulle sen kanske vi går ut på en liten promenad?!
Vid 3 tiden ska vi i alla fall hem till Josefin och fira hennes fina dotter Julia som fyller 1 år idag.. Grattis till dig sötnos!! Meja blir 2 månader idag också, tiden går för fort...

Kram jlom


Söndag

Hej på er alla fina! 
 
Vi var ju ner till stockholm igår och kollade på Hammarby - örgrytet.. Det var faktiskt riktigt roligt, mäktigt som bara den att vara i en sånn stor arena med så mycket folk! Vi stod precis brevid dom som stod med bangalerna så jag brände mig i både ansiktet och på ryggen.. sen kunde man inte andas heller! Men det gick över, matchen slutade med 0-0 så det var ju lite piss!! 
 
Idag ska vi bara mysa kanske att jag följer med Lucas mamma in till måbättre och går på pass vid 7 tiden, får se om jag orkar.. ska hoppa in i en dusch nu och få bort all aska i mitt hår i alla fall;) 
 
Ha en bra dag
kram jlom
 
 


Bilder från gårdagen!

 

Fredag

Godmorgon världen! 

Igår kväll tog jag och lucas en promenad med Meja hem till familjen isberg, vi satt och pratade till ca kl 22 tiden.. Sen tog vi en promenad hem igen och kikade på prison breake till ca 2 sen somnade jag som en stock och så vaknade jag och mejis för en stund sen :) 
 
Idag ska vi hem till Mejas farmor och sova där till imorgon. Sen imorgon ska jag och Lucas vara utan Mejis ända från morgonen till natten för vi ska till stockholm och kolla på öppningen för nya söderstadion.. Hammarby mot örgrytet :)
Jobbigt att vara ifrån min lilla flicka så länge, sen när vi kommer hem ska vi mysa som bara den! Som tur gillar Meja att vara hos sin Mormor/farmor så mycket och är lika snäll som när hon är med sina föräldrar!
 
kram jlom 
 

Igår blev våran Meja 8 veckor

        
        
 
 

torsdag

Hej på er! 
Idag har vi inte gjort speciallt mycket legat hemma och tagit det lugnt.. vart ut på en kort promenix och så har vi haft lite nackträning med Meja, gud vad duktig hon är.. hon försöker verkligen och hon vände sig från mage till rygg för första gången idag.. fick det till och med på film ;) Nu ligger lillfisen och sover bredvid mig och vi väntar på mat.. bara ätit frukost idag.. min mage kurrar som bara den!!
 
Bilder från igår kväll och idag!
 
 
 
 

dagens köp

 

Mitt älskade barn

äldka
 

Från när vi badade i helgen!

 
 
 
 
 
 

Måndag

Godmorgon! 
 
Idag är det måndag och 2 hela månder sedan meja var beräknad.. Herregud vad tiden går fort! Just nu för 2 månader sen längtade jag så himla mycket på att något skulle sätta igång och jag trodde att jag aldrig skulle få min lilla bebis för tiden gick så sakta, haha! Nu efter förlossningen så skulle jag kunna backa tiden till när jag fick pluset på stickan och låta tiden gå hur sakta den ville för nu vet jag vad jag gick och väntade på.. Min barn som jag älskar mest på hela denna jord! 
Det är svårt att verkligen förstå vad som kommer hända en i livet när man väntar första barnet, det är de bästa som någonsin har hänt mig! Mitt lilla hjärta ♥
 
Ja till det jag skulle skriva.. Idag ska vi ta oss en promenad till stan och kika runt lite och så ska jag hämta ut mina p-piller, För två år sedan åt jag cerazette och det funkade inte alls för mig.. jag blödde konstant i ca 3 månader och nu är det dom ända man får ta när man ammar och jag hoppas för gudskull att dom kommer överens med mina hormoner nu.. Min barnmorska skrev ut för ett halvår och om dom inte funkar ska jag sätta in en spiral. Någon som har det/har haft som kan berätta hur det funkar med den och hur man mår etc? 
 
Kram jlom
 
 

 

We can´t stop

 

LONDON

Lucas mamma och Leif bjuder mig, lucas och Mejis på en resa till london i oktober, hur roligt som helst! Dom är ju med så klart också :) 
Vi åker den 19 oktober och kommer hem den 22 oktober.. jag längtar jätte mycket! 
 
 
 
 

Godmorgon

Min lilla ängel är den sötaste.. Jag bytte precis en bajs blöja och när jag sätter ner henne i babysittern så kollar hon på mig med världens smile och bajsar igen! 
 
 
 
 
Hej på er!
Fredag idag och jag ska till barnmorskan vid 14.00 sen ikväll har jag bestämt mig för att jag ska ut på en joggingtur, inge mer inplanerat.. Lite fredagsmys ikväll kanske?! 
Vad ska ni hitta på idag/ikväll?
 

BVC

Besöket hos bvc gick jätte bra, hon går upp i vikt och växer som hon ska.. idag vägde hon hela 4975 g och var 58,2 cm lång.. helt otroligt vad hon växer våran lilla prinsessa! Vi bokade också in ett återbesök till mig hos barnmorskan imorgon,  allt känns bra och jag blöder inget alls längre så det kommer säkert gå fint :) 
 
Nu har vi ätit mat och meja sover som en stock, efter jag vart ut på en promenad med Conne så ska jag ha film mys med min lillasyster Jossan :) Jag och Lucas är barnvakt åt min lillasyster ( och åt min bror man han är 13 år så det räknas inte)  tills på söndag.. 
 
Kram jlom 
 
 


Bra dag


Min man ♥

 
Jag älskar dig.. ♥

 
 
 
 
 
 

Torsdag

Godmorgon alla fina! 
Ser ut som att solen blir med oss hela dagen idag.. Idag ska jag bada Mejis, sätta på hög musik och städa denna stökiga lägenhet sen vid 15.30 ska jag med Meja till BVC för vägning och mätning.. Hon har blivit så stor så jag tror hon väger lite mer än 5 kilo nu! Helt otroligt hur fort tiden går och hur mycket kärlek en människa kan ge ♥
Sen ikväll runt 8 tiden ska jag ut på en promenix med bästaste Cornelia. 
 
Igår jobbade jag för första gången sen Meja kom till världen, känns skönt att vara tillbaka och jobba igen.. nu till att börja med jobbar jag bara en gång i veckan och det är ju skönt! Lite mer pengar blir det i alla fall :) 
Det är ju så tur att Mejis tar flaskan så jag kan lämna henne ensam med lucas i några timmar, igår sov hon dock från att jag åkte till jag kom hem, haha ;) 
 
 
Kram jlom
 
 
 
 

vårat lilla charmtroll

 
 

New sheets

 
 

Tisdag

Godmorgon fina tisdag! 
Idag ska jag, lucas och mina småsyskon dra oss ner till badplatsen och bada.. det är blått på himlen och varmt i luften idag och ikväll ska vi nog leka med Eline om hon mår bra :)
 
Morgon mys med min lilla bebis
 
kram jlom
 
 

Min fina skrutt idag

  
 
 
 

Idag blir min skrutt 6 veckor





fredriksberg

Godkväll alla läsare!
Sitter just nu i sängen och försöker få min vackra dotter att somna.. Hon har sovit nästan hela dagen i dag men trött är hon ändå! Vi är i fredriksberg hos Mejas farfar och vi kom hit idag så Meja har fått åkt långt med bil för första gången :-)
Det var massor med barn här idag, två 1 åringar, en 9 månaders och 3 st lite större.. Mejis var jätte glad när hon låg runt dom andra barnen! Gud vad jag längtar tills hon blir så där vild och springer runt och pratar.. vet att jag säkert kommer ångra att jag sa det sen men hur underbara är inte dom csmå liven?

Nu har min lilla tjej somnat så jag ska ta och mysa med min kära sambo, sov gott kära ni!

kram jlom




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus