Torsdag

Hej på er alla och förlåt för dålig upd men har haft annat för mig och inte tänkt så mycket på bloggen! 
Har vart med bästa Bella, jobbat två kvällar i rad, vart med min pojkvän.. Måste göra det bästa av lovet eller vad säger ni? Behöver tid med min älskade då det inte är långt kvar tills vi har en till som kommer ta plats i våra hjärtan och ta upp mycket av våran tid tillsammans :) 
bloggen blir som vanligt imorgon och så kommer få lite bilder från veckan Och mag bilder självklart! ;)
 
sov gott alla fina 
kram jlob 
 
nu får bebis inte plats på surfplattan längre, haha

Vecka 30

 
Egna tankar: 
Vi har gått 30  graviditetsveckor och nu är det bara 10 korta veckor kvar eller 12 om hon väljer att stanna inne där så länge men jag tror hon kommer 38+1..  Så alltså om 8 veckor ( 3 maj ) :)
Jag tänker inte på att jag är gravid så mycket längre, har vart det så länge nu så glömmer nästan bort att jag går in i ny vecka.. Haha! 
Tror det börjar bli trångt där inne för bönan då hon inte sparkar lika mycket längre nu är det mer stora rörelser, så stora så hela magen rör sig.. Så himla häftigt att ligga och kolla på! 
Idag har hon vart väldigt lugn, nästan för lugn... Eller så är det bara jag som är nojjig! 
Vikten ligger på 11 kilo och det tycker jag känns super skönt då jag förväntat mig att gå upp ca 25 kilo men 11 kilo på 30 veckor är helt lugnt för mig nu hoppas jag bara på 4 till.. Då är jag glad och nöjd :) 
 
mamma: 
Nu har tre fjärdedelar gått av din graviditet, bara tio veckor kvar. Det kan vara bra att fundera lite över hur det kommer att bli när barnet kommit ut. Passa på att göra sånt som du gissar att du inte hinner sedan. Gå på bio, fika med en kompis, gå till tandläkaren eller frisören. Barnets tyngd kan göra det svårt att hålla balansen. Försök tänka på hållningen så att du inte får belastningsskador. Försök att äta allsidig och nyttig mat, det påverkar mer än du tror och du kan må mycket bättre. 
 
barnet: 

Barnet växer och växer. Nu börjar proportionerna likna ett nyfött barn. Hjärnan växer och veckar ihop sig mer och mer. Nu är det trångt därinne, men barnet kan fortfarande slå kullerbyttor och röra sig ganska fritt. Många mammor säger att om barnet rörde sig mycket i magen är det aktivt även utanför.

Vikt ca 1 600 gram.

 Längd ca 27 cm från huvud till stjärt 
 
 
 

Ikea

 
Hej alla! idag har det vart en varm, trevlig och lång dag, nu har jag ont i ryggen och är trött..
 
Först kikade vi runt på Ikea och åt lite mat sen efter maten tog vi ett extra varv där inne, från ikea fick ett badlackan till bönan följa med hem! :) 
Efter Ikea kollade vi i gallerian och Lucas hittade ett par jeans och jag ett par mammatights och en tröjà från h&m :)
lägger ut bilder på det imorgon 
kram jlob 
 
 
 

 
 

Godmorgon

Runt halv 11 åker jag, lucas och hans mamma till valbo under dagen, vi ska kika lite på ikea och inne i gallerian så skriver när jag kommer hem. :)
 
kram jlob
 
 
 

...

 

Fint väder

Hej, visst är den en härlig dag? 2+ och sol.. längtar verkligen till snön smälter!!! :)
Jag, lucas mamma, lucas och hans bror var ute en stund i solen på förmiddagen, behövde inte ens jacka för det var så skönt ute. 
Nu sitter jag hemma och ska om ca en timme åka till jobbet och jobba ett kvällspass med hanna, får se hur länge det blir idag har inte sån lust att vara där till halv åtta! :)
Ha en bra fortsatt dag alla!
kram jlob 
 

Tre bilder på lucas hund :) 
 
 





 

lördag nu säger jag godnatt!







BabyTravel To Go

Skötväskan vi köpte idag, kollade på massor av väskor och den här kändes bäst av dom som fanns där uppe! 
Det är finns mycket fack till allt man behöver att ha med sig, praktisk och bra  :) 
Någon som har den? Vad tycker ni om den, funkar den bra? 
BabyTravel To Go 499:- babyproffsen  
 

lördag

Godmorgon världen! Idag var jag uppe med tuppen som vanligt, haha!
Idag är det lördag och lov, riktigt skönt må jag säga då jag börjat bli riktigt skoltrött... Jag har klätt på mig, ätit frulle och nu är Lucas, jag och mami påväg upp till babyproffsen för att kika på lite skötväskor, det är ju sånt himla problem när det finns hur mycket som helst att välja mellan :)
Men vi ska ha en skötväska och ett myggnät till liggdelen av vagnen sen är det mesta klart för bönan bara skötbädd och sängkläder kvar och det får bli att inhandla i slutet av mars..
 
Kram jlob
 
 


Middag / Caesar sallad!


Fredag

Ikväll blir det att åka upp till gården och umgås med bella, var en evighet sedan jag var där uppe.. får se hur länge jag orkar känner mig rätt trött idag (typiskt)!!!
 
Ha en bra kväll kära ni! 
kram jlob
 

Myspys med bästa!


Mage vecka 29


 

 

Vecka 29

Bebis: 

Nu börjar det verkligen likna en riktig liten bebis. Pojkar väger ofta lite mer än flickor.

Barnet växer och frodas. Nu är det ungefär lika långt som en vanlig skollinjal, men olika barn är olika långa redan nu. Barnet har antagligen fortfarande inte lagt sig till rätta utan ligger ibland med huvudet nedåt och ibland med huvudet uppåt eller åt sidan.

Vikt 1 400 gram.

Mamma:  

Barnet och magen fortsätter att växa och det kan kännas som om dina inre organ trängs undan. Fostrets sparkar kan ses utanpå magen. Att känna mycket sparkar är helt normal.

En del känner mindre än andra. Från livmodern ner mot ljumsken går det så kallade livmoderband. När livmodern växer och livmoderbanden tänjs ut kan du känna en smärta som strålar ut mot ljumsken och blygdläpparna.

Efter förlossningen drar banden ihop sig och besvären går över.

Kanske känner du av förvärkar? Ett bra sätt att slappna av och dämpa dem är att lägga dig i ett varmt bad. När du slappnar av avtar värkarna.

Egna tankar: Ibland går tiden sakta och ibland går den fort.. just nu känns det som att det har tagit en evighet att komma hit och att det är en evighet tills hon är beräknad, Jag börjar blir trött på att va gravid.. det är super mysigt och jag älskar att det är vårt barn som växer i mig men jag är så trött på att känna mig stor och klumpig och blir varm av att bara knyta skorna. Jag börjar få bristningar mitt på magen och jag hoppas dom inte blir strörre! Till det possitiva då.. Jag känner våran böna dagligen och magen flyttar sig hit och dit när jag ligger ner, svårt att få det på film bara annars hade jag gärna visat er :) 

Ibland när hon har sina "vilodagar" då kan jag bli helt tokigt orolig och vill att lucas ska lyssna på magen och känna efter om han känner henne.. :) Nu är det bara 11 veckor kvar och jag ska försöka börja sysselsätta mig mer istället för att bara ligga hemma så går tiden säkert mycket fortare! Nästa månad ska allt handlas in så det är klart när hon kommer ♥

Lägger upp bilder på magen när lucas har kommit hem och kan fota! 

 
 

21 februari

Jag är usel på att lägga tid på bloggen jag vet! Vet aldrig vad jag ska skriva om riktigt.. det ända jag vill skriva om och tycker är kul, är om graviditet... dock så läser nog inte så många gravida kvinnor min blogg och då kan det blir lite tråkigt att läsa för er som inte är det.. eller har jag fel?! Har en känsla av att det bara är alla ungdommar i falun som är nyfikna på hur mitt liv är nu när jag är med barn och jag förstår er.. :) 
Jag älskar att så många tar sin tid och läser min blogg och att vissa av er har slängt in en kommentar som gör mig helt varm. Tack! 
 
Sen när bebis kommit och sommaren är här hoppas jag på att jag tycker bloggandet blir dubbelt så roligt! :)
 
Hej på er iallafall!
Idag blev jag hemma då jag har foglossning och känner inte för att gå runt en hel dag i skolan och ha ont då jobbar jag bättre hemma. 
Idag går vi in i vecka 29 så ska slänga in ett inlägg om det sen ska jag sätta mig och plugga lite matte! 
 
Kram jlob
 

Godnatt


tisdag

godkväll tisdag! Har ni haft en bra dag? :) 
 
Idag har jag vart i skolan och gjort det man brukar göra där... Plugga.. 
Efter skolan tog jag och Bella bussen hem till henne och gjorde smotie, kikade på film och bara umgicks :) 
 
Bild från isommras
kram jlob 
 

 
 
 

18 februari

Hej, Hemma efter en lång och tråkig skoldag.. börjar bli riktigt skoltrött! Vill att bebbe ska komma och att det ska bli sommar! Sitter hemma just nu och väntar på att kl ska bli halv sex då lucas mamma ska hämta oss och vi ska ta oss upp till lugnet och kolla på hans bror när han simmar :)
Sen efter det åker vi hem till honom och sover där i natt! 
 
Kram jlob
 

 

 
 

 

Jag älskar dig min finaste


Dagens

 
 
 

Söndag!

Godkväll, dålig blogging då jag var hemma hos lucas och var barnvakt igår! :)
Ja som sagt vi var barnvakt åt lucas lillebror rasmus igår. Jag, Bella och Lucas låg och kollade på film hela kvällen och sedan runt 2 tiden nångång somnade vi! :) 
Imorse bestämde vi oss för att ta en runda på stan, vi åkte in vid kl halv 1 och gick runt där och kikade ett tag.. 
Två tröjor som följde med mig hem från rean på gina! 
Då jag har en riktigt fin pojkvän och en riktigt underbar vän så fick jag dom här två tröjorna.. jag vet inte varför? kanske dom tycker jag behöver nya kläder, haha! Men jag är glad och tackar så mycket! ♥
 

 
 
 

Godnatt

som det står i rubriken.. Nu ska jag hoppa in i en dusch med min älskade och avsluta denna alla hjärtansdag med att bara mysa! Imorgon är det skola igen och sen helg "SKÖNT" 
Hoppas ni har haft en toppendag kära läsare, för det har jag haft! 
 
Love jlob
 
 
 

 
 



 


Tack älskade pojkvän!

 

beautiful creatures

Har kommit hem efter en mysig kväll med min älskade lucas, vi tog en fika på waynes sen har vi kollat på bio, vi såg filmen beautiful creatures. Den var verkligen jätte bra! 
Myspys det var verkligen något vi behövde.. göra något speciellt borde man göra oftare! ♥
  
 

polarn o pyret

 
 

 
Jag har aldrig tyckt att deras kläder vart söta.. men det finns ju hur fina saker som helst!! ♥

Vecka 28

Barnet:
 Nu har barnet stora chanser att överleva om det skulle komma. Barnet har ökat i vikt cirka tio gånger de senaste elva veckorna.
Barnet kan fortfarande vända sig ett tag till. De flesta barn brukar sedan lägga sig tillrätta med huvudet nedåt i födelsekanalen fast en del lägger sig istället på sidan eller med stjärten nedåt. Då kan man försöka vända barnet när det är ca 1 månad kvar till förlossningen. Hjärnan börjar forma de olika vecken. Hittills har den varit ganska slät.
 
Hjärtljud: ca 140 slag per minut
Läge: Huvud nedåt 
Vikt: ca 1 200 gram.
 
Mamma:  
Nu börjar tredje trimestern, den sista tredjedelen av graviditeten. Brösten kan börja läcka mjölk. Du kan ha ökat åtta till elva kilo eller mer. En del kvinnor kan känna sig  stora och tunga och ha svårt att röra sig obehindrat. Känsloyttringar och reaktioner kan åter bli starka som i första trimestern. 
 
Symfus/Fundus-måttet: 28 cm 
 
Pappa:
 Det kan börja bli tungt för din partner nu. Hon kan känna sig både otymplig och oattraktiv. Tänk på att det kan vara viktigt för henne att få höra vad hon betyder för dig och vad fantastiskt det är att ni ska bli föräldrar.
 
Egna tankar: Lillan har börjat röra sig mer bara från igår.. aldrig känt såna tydliga rörelser som jag gjort i natt! 
Jag känner mig bekväm med mig själv just nu, dock så kan bristningarna sluta synas så mycket :) 
Folk säger "du ser så pigg ut" vad menar dom då? Att man ska se dyster och trött ut när man väntar sitt barn? 
Nu vill jag bara att hon ska komma ut så jag kan få snuffa lite på henne.
 
 
 
 
 
 
 
 

Förlossningen

Många som är vän med mig på facebook kanske såg min status om att jag var upp på förlossningen igår? 
Tänkte berätta lite varför jag var upp. 
Igår runt 21 tiden satt jag och målade mina naglar då jag skulle ställa mig upp och jag fick en riktig smärta längst ner i buken och så vart det som ett trygg nedåt, jag satt mig fort igen men det släppte inte.. testade att lägga mig i sängen, la mig i fosterställning och det slutade göra ont! Berättade för lucas mamma, men hon viste inte vad det kunde vara.. efter några timmar med ont så berstämde vi att ringa upp bara för att kolla vad det kan vara och dom tyckte vi skulle komma upp kolla! När vi kom in där vart jag lite nervöst och längtar ännu mer efter att få komma dit igen och få klämma ut den här lillan jag har i magen ;) 
När vi kom in fick jag ett rum, dom tog mitt blodtrygg och dom kollade mitt urin.. En jätte snäll barnmorska klämde lite på min mage och satt på ett CTG runt min mage det är en utrustning som sätts på kvinnans mage för att övervaka fosterhjärtljud samt registrera livmoderns sammandragningar.

Allt lät jätte bra men bönan ville inte ligga still så jag fick hålla i apparaten själv och böka runt när hon rörde sig! :)
 
Det här är papperet på bönans hjärtslag! 

Dom kollade min livmodertapp och den såg också helt bra ut, barnmorskan sa att det kan vara mina fogar som börjar luckras upp och det kan göra så att det gör ont och att man får smärta! Vid 02.30 fick vi åka hem så idag är jag jätte trött och har stannat hemma från skolan! 
Vid 10 tiden idag var vi in till våran barnmorska och då såg allt bra ut :) 
Känns skönt att vi åkte upp iallafall det inte var något.. man ska aldrig vara för säker! 
Kram 
 

♥♥♥ GLAD ALLA HJÄRTANSDAG ♥♥♥

Hej på er alla glada fina människor :)
 
Jaha ännu ett år har gått och det är dags för alla hjärtansdag igen.. förra året firade jag med en vän på jobbet.
Riktigt roligt! vi var både forever alone så varför inte va det tillsammans ;) 
I år så blir det att fira med världens finaste och goaste pojkvän ♥ 
Vad ska ni göra allihop? vissa kanske inte ens tycker det är nå viktigt med alla hjärtansdag? 
 
Kram jlob 
 
 
 

trygg hansa

Hejsansvejsan :) 
 
Gick hem tidigre från skolan idag då vi planerat möte med trygg hansa vid kl 1 hemma hos oss.. så jag, lucas och mamma har suttit och pratat med en kille där i från om lite barnförsökringar + massa annat min mamma skulle ta upp (hon ska alltid prata hur länge som helst och ställa tusen frågor), det blir att ta deras mellan försäkring till bönan när hon är född (tryggabarn heter den)  :) 
 
Om en halvtimme går bussen mot jobbet så ska spendera min kväll med alla söta barn, roligt roligt! 
Efter jobbet kommer lucas och hans mamma och hämtar mig för vi ska sova hos honom inatt.. så det blir inge mer bloggande ikväll (tror jag). 
Imorgon är det alla hjärtans fjärtans dag så jag kommer nog bara slänga in ett snabbt inlägg imorgon om vecka 28 då vi ska till barnmorskan, sen ska jag hem och fixa mig, för vet ni vad jag ska göra? Ge lucas en mysig kväll med mig ute.. men han vet inte vad det är än ;) 
 
Kram jlob
 
 

F/S

F: Vad menas när du skrivit 26+5 på bilden på magen?
 
S:  Jag menar att min graviditet har varat i hela 26 veckor och 5 dagar! graviditetsvecka 27..  när man gått in i vecka 26+0 då har man gått hela 26 veckor men är inne på sin 27 vecka :) 
Våran bebbe är beräknad att komma i 39+6 
 

Fettis Tisdag

min mamma och lucas gjorde semlor medans jag var på jobbet igår.. mumma vad goda dom var :) 
 

Godmorgon

Hejsan hoppsan lillebror! Sitter och äter frukost med en ond hals och trötta ögon.. ska snart gå och sminka mig lite då mitt ansikte har blivit invaderat av finnar! 
Skola idag sen efter drar jag mig mot jobbet för att jobba hela kvällen.. så fullt upp idag :)
Längtar tills på torsdag då det är så gott som  helg för mig och barnmorskan ska vi träffa då också.. roligt och spännande, är nyfiken på hur mycket magen har växt sen v 24+0 :) I början av grav upp till v 20 så gick jag nästan upp 9 kilo.. då det är rätt mycket tycker jag, fostret vägde ju nästan ingenting då.. så dom kilona var lite av mitt eget fel.. 
Men sen så när jag började gå hos barnmoskan igen efter ultraljud så tänkte jag att jag skulle sluta äta så mycket sötsaker och kanske inte sitta i soffan och slöa en hel dag, hela tiden.. och det funkade ställde mig på vågen hemma hos lucas för första gången sen v 20 och nu 7 v senare har jag bara gått upp 1 kilo, hoppas på 5 till sen får det duga ;) 
 
Hoppas ni alla får en bra dag.. kramisar 
 
systeryster

 

...


 

Måndag

Goddag alla läsare, en trött jennie här som snart ska sätta igång med att städa rummet efter att legat i sängen hela förmiddan. Är trött och har ont i huvudet så idag blev jag hemma från skolan.. både jag och lucas vaknade och kände oss hänginga så vi har myst och ätit frukost tillsammans, nu är han på väg till tandläkaren och jag ska fixa vårt "rum" för just nu ser det inte ut som ett sovrum mer som en soptipp/tvättrum.. haha :) 
 
Kram jlob
 
 
 

Fredriksberg/Rally/helgen

Hejhej allihopa har ni haft en bra helg? :) Min helg har både vart rolig och kall.. hade inte med mig så speciellt varma kläder då jag får skylla mig själv när jag viste att vi skulle stå ute.. hehe
I fredags kom vi till fredriksberg runt sex tiden.. vi åt lite kvällsmat och myste i soffan, sen på lördagen åkte lucas runt sex på morgonen då han och hans pappa skulle kolla på rally i skogen hela dagen.. jag var med hans familj + massa mammor i byn och deras barn, hade riktigt trevligt vi kollade på lite rally bilar och fikade på ett litet sött ställa dom har där.. haha vet inte ens om man kan kalla det för fik ;) 
Lördag kväll då åt vi tacos hemma hos en tjej som hette lousie och kollade på melodifestivalen sen vart jag trött så jag och lucas åkte hem och jag somnade som en stock. 
(lucas har världens finaste och sötaste systrar, har dock inga bilder på nån av dom men Astrid är 4 och Sigrid är 1, blir rätt gemnåriga med våran dotter sen.. unga fastrar) 
 
Kram jlob
 
 
 
 

Vecka 27

Barnet: 
 
Barnet är nu ca 24 cm långt från huvud till stjärt och vikten är runt 1kg. Huden är mycket skrynklig men skyddas och får näring av ett lager vernix/fosterfett. Under huden lagras alltmer fett och fostret börjar bli knubbigt. I den här fasen suger barnet ofta på tummen och det stärker musklerna i kinder och käke. Kanske kan det även ha en tröstande funktion. Smaklökarna på tungan och insidan av kinderna är nu fullt utvecklade. Barnets avancerade hjärnfunktioner utvecklas och blir alltmer sofistikerade.
 
Runt denna vecka börjar ögonen öppnas och näthinnorna bildasNu uppfattar ditt barn ljusskiftningar och studier visar att om man lyser med en ficklampa på mammas mage, så rör sig barnet mot - eller bort från - ljusskenet. De första synintrycken utanförlivmodern delas för barnet in i ljus och mörker - det är därför många leksaker avsedda för spädbarn är svartvita. Ögonfransarna är fullt utväxta för att skydda ögonen eget födseln.
 
Mamma: 

Nu har du kommit till sista veckan i graviditetens andra tredjedel.Din mage är nu ganska framträdande, men storleken beror också på din kroppsbyggnad, längd, vikt samt om du fött barn tidigare. Ytterligare en faktor som spelar in är mängden fostervatten. Mammans vikt ökar och den kommer att göra så fram till graviditetsvecka 36.
Det kan hända att du känner en fot som tar spjärn mot magen det är barnet för att testa sina krafter. 
 
 

 
 
 
 
 

Tillbaka på SÖNDAG!

Hejsan svejsan idag är det torsdag och vi går in i vecka 27 :) Tänkte bara berätta att jag tar en liten bloggpaus tills på söndag då jag ska till fredriksberg hela helgen, lucas pappa bor där så vi ska dit och hälsa på över helgen + att lucas ska kolla rally så jag kommer få vara med hans systrar och hans pappas sambo sandra ett tag under lördag tror jag det är :) 
 
skriver ett inlägg till sen får ni stå ut över helgen.. 
 
LOVE jlob
 
Två bilder från min iphone 
 

 


FROG

När jag fick reda på att jag var med barn var vi nere och kollade på bebiskläder bara för att drömma lite då jag vart helt inlove i den här lilla dressen.. så efter några veckor köpte min lucas den, och det blev det första vi köpte åt pyret och av alla kläder vi har fått så är dom här mina favoriter! Längtar tills jag får ta på vårat lilla pyre dom här söta kläderna :) 
 

...

 

Tisdag

Hej! Är det bra med er? med mig är det väll helt ok.. sliten och ska snart plugga lite matte och svenska, har nationella i svenska imorgon så ska kolla igenom lite skriv regler! :)
Sitter ensam hemma då min pojkvän är nere på stan med min bror och fixar ett PS3 (tror det heter så) å mami är och handlar lite glass till jennie m.m, haha ;)
 
Ikväll blir det att baka lite kladdkakemuffins som vi ska äta efter maten, det är min specialitet då jag inte brukar kunna baka speciellt bra annars.. men dom burkar jag lyckas med faktiskt! Haha nu när jag ska blir en supermamma och vara mammaledig ett år så måste jag ju lära mig baka.. ingår inte det lite i "första barnet, mammaledig rollen" (skoj osv)..
 
Bild från när jag var med bellis i uppsala för 2 år sen tror jag.. saknar sommaren så jag snart smäller av! 
Vill ha värme, sol och blir lite brun! Fast så kommer ju den här sommaren 2013 blir den mest speciella av alla sommrar jag har haft under mina 16 år, denna sommar kommer jag få lära känna min dotter som ligger i min mage! ♥
 

100 dagar

Då har 180 dagar gått och nedräkningen kan börja, 100 dagar kvar.. det är ju ingenting! 
Måndag idag och vi har sov morgon och slutar kl ett.. skönt! 
Nu ska jag upp ur sängen och göra mig redo.. 
ha en bra dag alla fina! 
Kram jlob 
 

Världens finaste syster ♥


Söndag

Godkväll alla fina! Söndag här igen och inte långt kvar till vi går in i ny vecka :) 
Igår (lördag) var jag och lucas barnvakt åt mina syskon då min mami var och kollade på lite p-floyd.. min musik lärare Hasse som sjunger i bandet, dom är riktigt bra faktiskt :)
Igår somnade jag rätt sent faktiskt runt 1 tiden kanske (då jag inte brukar orka det) .. sen vaknade jag vid halv 9 imorse, haha! så sömn har jag inte fått som jag ska.. det betyder att jag ska sova tidigt idag så jag orkar mig upp till skolan imorgon :) 
 
Vad har hänt idag då? Jo vi har varit och firat mina små kusiner Bella och Gry, små sötnosar som har fyllt/fyller ett och tre ♥
 
Kram jlob
 

F/S

F: Hej, jag undrar bara vart du hittat bilderna där det står tex "vecka 14" och så står det hur mycket det väger och hur lång den är och så ser man en bild på hur stor den är? Förlåt att jag är så dåligt på att förklara med hoppas du förstår ^^
 
S:Hejhej! Menar du som tex den här? 
Jag printar dom från en app min pojkvän har på sin ipad, Det är en gravid app från pampers för ipad.. riktigt rolig app faktiskt :) kram 
 
F: Hur började du misstänka att du var gravid?
 
S:  min mens var försenad, det var nog de ända grav tecknet jag hade! den var 21 dagar försenad när jag gick och testade mig! 
Då jag inte kollade mig innan var för att jag sa hela tiden.. det är lugnt, den kommer snart! haha, man ska aldrig vara för säker..! 
 
 
 
 
 
 
 

lördag

Gudmorgon alla som är uppe nu! Ligger hemma hos lucas i hans säng och väntar på att sömnstutan ska vakna.. han kan sova hur länge som helst känns det som ;)  själv vaknar jag alltid tidigt..
 
En sparkade bebis, kollar ut och det är blått på himelen tror det här kommer bli en riktigt skön dag :) 
 
kram jlob 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus